ΑΕ Χαραυγή Αστέρας: Λύθηκε η συνεργασία με τον Δημήτρη Βουτσινά. Νέος προπονητής ο Σταύρος Τζαναβάρας

132
H διοίκηση της ΧΑΡΑΥΓΗΣ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Βουτσινά,τον οποίο και ευχαριστεί για την έως τώρα συνεργασία και προσφορά του στην ομάδα.
Με νεότερη ανακοίνωσή της, ενημερώνει για  την έναρξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον Σταύρο Τζαναβάρα , τον οποίο και καλωσορίζει στη νέα συμμετοχή του στην πορεία του συλλόγου της ΧΑΡΑΥΓΗΣ.
ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: 
“Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ .
Ο Σταύρος είναι ένας απο τους κορυφαίους προπονητές στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο αποδεδειγμένα απο τους τίτλους που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής .
Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που έχει να προσφέρει πολλά στην ομάδας μας .
Μετά απο συζητήσεις αποφασίσαμε να είναι αυτός που θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας και να συνεχίσουμε στην πορεία μας με τους ίδιους στόχους .
Καλως ήρθες κοουτς στην ομάδα
Σου ευχόμαστε υγεία ,δύναμη και πολλές επιτυχίες “.
“Η διοίκηση της ΧΑΡΑΥΓΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Βουτσινά.
Ευχαριστουμε τον κόουτς για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και για τις γνώσεις που μετέδωσε σε όλους όλο το διάστημα που ήταν στην ομάδα.
Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και όχι ποδοσφαιρικοι αφού η ομάδα πάτησε τον αντίπαλο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Είμαστε ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ στηρίζουμε πάντα τους συνεργάτες μας και αυτό το έχουμε αποδείξει .
Ευχαριστούμε για όλο τον καιρό που ήσουν μαζί μας φίλε Δημήτρη .
Ευχόμαστε καλή πορεία και καλή συνέχεια στο ποδοσφαιρικό έργο σου “.