ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ;

469

Πυκνώνουν στα social οι αναρτήσεις και τα σχόλια,  περί της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ από την μάχη των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, Υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Στα σχόλια τα οποία άρχισαν να αναρτώνται από αργά το βράδυ της Τετάρτης, αποτυπώνεται η ανακούφιση και η ικανοποίηση πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών, για το ότι η ΑΠΟΣΥΡΣΗ της υποψηφιότητάς, βοηθά και συντελεί στην ενιαία αυτοδιοικητική παρουσία της παράταξης στην οποία αμφότερες οι πλευρές, δηλαδή οι σχολιαστές και ο πρώην πλέον υποψήφιος, έχουν κοινές αναφορές.
Με την ίδια μέθοδο και  μέσω των social , αλλά σε εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, διαρρέονται πληροφορίες ότι σημαντικά στελέχη του συγκεκριμένου συνδυασμού, σκέπτονται να στηρίξουν και πιθανά να ενταχθούν στον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Χρήστου Βρεττάκου.
Με δεδομένο ότι οι σχετικές αναρτήσεις πυκνώνουν από το πρωί της Πέμπτης, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον το εάν και κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Πάντως έως τώρα κανείς εξ όσων έχουν ανακοινώσει υποψηφιότητα, ΔΕΝ έχει ανακοινώσει με επίσημο τρόπο την ΑΠΟΣΥΡΣΗ του.
Ούτε καν έχει διαρρεύσει πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν το όργιο φημών.
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα απαιτεί έγκυρη, σαφή και υπεύθυνη ενημέρωση από όλους όσους το ξεκίνησαν και εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε αυτό.
Το Keratsini News, ασφαλώς και δεν θα συμβάλει στην έρπουσα ονοματολογία. Θα περιμένουμε τις δημόσιες τοποθετήσεις, για τις οποίες και πρώτοι θα ενημερώσουμε.