ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Ηττήθηκε εντός, συνεχίζοντας τα αίολα βήματα εντός του 2024

111
Συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις του το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. Αυτή τη φορά υπέστη και μάλιστα εντός έδρας, την πρώτη του ήττα για το 2024 από την Ενωση Ρέντη με 0-1.
Ηττα με την οποία μπαίνει «φωτιά» στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας σε ότι αφορά την υπόθεση της ανόδου, αφού το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ συνεχίζει να χάνει βαθμούς αλλά και οι διώκτες του δεν καταφέρνουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις απώλειες του πρωτοπόρου.
Παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, δεν στάθηκαν ικανοί να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία. Η Ενωση Ρέντη εκμεταλλεύτηκε το άγχος που έβαινε αυξανόμενο, με τη πάροδο του χρόνου στην ομάδα του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και κατάφερε να βρεί το γκολ που της χάρισε την πολύτιμη νίκη στο 87′, με τον Σάλεμ να βρίσκει δίχτυα.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κουτσογιαννούλης, Γρηγοριάδης. Παναγιώτου, Αγγελάκης, Βαττής, Σαουλιάς, Λουκάτος(69′ Κυριακίδης), Λουβής(90′ Τζωρτζάτος), Κουρκούτης, Διάκος, Κοττάκης.
ΕΝΩΣΗ: Γεωργίου, Στόκας, Κωστάδης, Μπρέσο, Κλάψης, Κούντου, Πρέκας, Νουαλάλ(77′ Μαρίνης), Καρατσομπανάκης(63′ Πιτσιρίκος), Φαμπίνιο, Σάλεμ.