ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Νίκη με 1-0 κόντρα στην Χαλκηδόνα

11

 

Το Κερατσίνι έκανε πρόβα τζενεραλε για το Κύπελλο κόντρα στον Αίαντα Σαλαμίνας με νίκη 1-0 κόντρα στην Χαλκηδόνα από το αυτογκόλ του Ζαρκαδούλα μόλις στο τρίτο λεπτό..Δύο δοκάρια με Μπουρντένη και Αυλωνίτη οι Ροσονέρι.

Η αναμέτρηση για την ομάδα μας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσάμης έκανε το overlap και ο Ζαρκαδούλας  σε κακή συνεννόηση με τον τερματοφύλακα του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα μας είχε κατοχή μπάλας με την Χαλκηδόνα,που είχε πλεονέκτημα και τον αέρα  να προσπαθεί να δημιουργήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα..

Το Κερατσίνι είχε απειλή στο 33 από στατική φάση και προσπάθεια του Αγγελάκη που δεν έκανε καλή τελική.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51 η ομάδα μας είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Μπουρντένη και άλλες δύο με Κετίκογλου 56-61(δις) Πιτσιρίκο 66 και Ξυλαρδιστό (74)οι προσπάθειες των οποίων δεν βρήκαν στόχο.

Στο 83 η συνεργασία Κετίκογλου -Πιτσιρικου -Αυλωνίτη έφερε τον τελευταίο σε θέση βολής αλλά το πλασέ βρήκε στο κάθετο δεξί δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν ο Ξυλαρδιστός που βρέθηκε σε θέση βολής ωστόσο ο κίπερ της Χαλκηδόνας ήταν σε ετοιμότητα.

Κερατσίνι:

Ασημέλης,Βαττής,Γρηγοριάδης,Κετικόγλου,Τσάμης,Αγγελάκης,Σαουλιάς,Μαθιουλάκης, Μπουρντένης,Λουβής,Σπυρόπουλος

Επαιξαν και οι:

Παπουτσόγλου Π., Παπουτσόγλου Β.,,Αγγελόπουλος,Ξυλαρδιστός, Σαράκος,Αυλωνίτης,Πιτσιρίκος,Νεαρχάκος,Σφυρογιαννάκης Γ., Σφυρογιαννάκης Σ.

Χαλκηδόνα:

Νικολακόπουλος,Κούρτης,Πνε,Ζαρκαδούλας,Οικονομάκης,Αθανασιάδης,Κατσάνης,Παναγιωτόπουλος,Μανδαμαδιωτης,Καντέρογλου.

Επαιξαν και οι:

Τσετσώνης,Κρεβαττάς, Αγγελόπουλος,Πνευματικός,Κρεβαττάς, Ζαρκαδούλας Λ.Νικοπουλος, Δουλγεράκης,Μενεμένης,Βεργίνης