ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Οι υποσχέσεις,από πλευράς Δημάρχου για λύση στο πρόβλημα,έχουν μείνει απλά στα λόγια, ο Δήμαρχος ….αγνοείται

99
Νέες ανακοινώσεις από τα αθλητικά σωματεία της πόλης,σχετικά με την εγκατάληψη των αθλητικών υποδομών της πόλης απο τη Διοίκηση του Χρήστου Βρεττάκου.
 Αυτή τη φορά, με μία ανακοίνωση σε ιδιάιτερα οξύ ύφος , η διοίκηση του ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, εγκαλεί προσωπικά τον Δήμαρχο,σχετικά με την μη υλοποίηση των υποσχέσεών του για το γήπεδο του Σχιστού.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:

“Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας και ,στην κυριολεξία, βαρεθήκαμε να περιμένουμε μια ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή όσον αφορά στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε αναφορικά με το ταρτάν του γηπέδου του Σχιστού.
Οι υποσχέσεις,από πλευράς Δημάρχου για λύση στο πρόβλημα,έχουν μείνει απλά στα λόγια,ενώ σκεφτόμαστε σοβαρά να αποτανθούμε και σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που αφορά στην εύρεση ανθρώπων που έχουν χαθεί.
Και αυτό γιατί στις συνεχείς οχλήσεις από τον Πρόεδρο μας Κο Αποστόλου,ο Δήμαρχος ….αγνοείται..
Ο ΑΠΟ Κερατσίνι ,που αποτελεί την πιο ιστορική ομάδα της περιοχής,δεν επαιτεί αλλά , αντιθέτως, απαιτεί οι υποσχέσεις να γίνονται πράξεις.
Περιμένουμε,εν μέσω καλοκαιριού,να ξυπνήσει το φιλότιμο του Δημάρχου και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που μας έχει υποσχεθεί,αλλιώς δεν εκτίθεται μόνο σε μας αλλά και στο σύνολο των φιλάθλων μας”.