Από 26 έως και 30 Ιουνίου 2024 στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας (Σιλό), θα χτυπάει για άλλη μια χρονιά η «καρδιά» της Κρήτης

65
Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ) σε συνδιοργάνωση με τον Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πολιτισμού Λιπάσματα – Φεστιβάλ στη θάλασσα 2024, σας προσκαλεί στο 2ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παράδοσης «Κρητικό Αντάμωμα».
Από 26 έως και 30 Ιουνίου 2024 στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας (Σιλό), θα χτυπάει για άλλη μια χρονιά η «καρδιά» της Κρήτης.
Πάνω από 30 παραγωγοί και εκθέτες, τόσο της Κρήτης, όσο και άλλων περιοχών της Ελλάδας, θα συμμετέχουν στην Έκθεση Κρητικών και Παραδοσιακών προϊόντων δημιουργώντας ένα εξαιρετικό γαστρονομικό πανόραμα, που θα συνοδέψει άψογα όλες τις βραδιές των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Κάθε βράδυ διαφορετικό, όμως η Κρήτη πάντα εδώ!
5 παραδοσιακά μουσικά κρητικά συγκροτήματα, δίπλα στη θάλασσα, θα μας διασκεδάσουν και θα μας ταξιδέψουν νοητά στο νησί της Κρήτης.
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώνουν χορευτικά, τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας «Το Αρκάδι».