ΑΤΣΑΛΙΝΟ Κερατσίνι στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΠ

22

Ο ΑΠΟ Κερατσίνι μετά από μία ΕΠΙΚΗ εμφάνιση επικράτησε στην παράταση με 2-1 του Αίαντα Σαλαμίνας και προκρίθηκε στην τρίτη φάση φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Τα γκολ πέτυχαν οι Αγγελάκης και Σπύρος Σφυρογιαννάκης ενώ είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Χατζής.

Ο Αίας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και έχασε τις δύο πρώτες καλές ευκαιρίες στο ματς με τις τελικές του Λιάτου ,στο 6, και του Χατζή στο 16 που δεν βρήκαν στόχο.

Στο 19, ο Μπουρντένης απείλησε με κεφαλιά ,από σέντρα του Τσάμη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Αίας είχε κατοχή μπάλας ,αλλά η ανασταλτική λειτουργία του Κερατσινίου ήταν άψογη, το τρανζίσιον δούλευε καλά μέχρι την μεγαλή περιοχή του Αία αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ του Χατζή στο 40 ,για να απαντήσει ο Λουβής στο 45,με ατομική ενέργεια και σουτ που έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Κερατσίνι ήταν ακόμα καλύτερο, καθώς δεν έδινε την ευκαιρία στον Αία να λειτουργήσει προσέχοντας πολύ τους χώρους ,ενώ επιθετικά ήταν ακόμα πιο συνεπές.

Στο 48, ο Κετίκογλου σούταρε χαμηλά και η μπάλα έφυγε κόρνερ απο την απόκρουση του Σαββάκη, ενώ οι Ροσονέρι είχαν ακόμα μία καλή ευκαιρία με Μπουρντένη που σούταρε, αλλά και πάλι ο κίπερ του Αίαντα ήταν εκεί.

Το παιχνίδι άρχισε να γίνεται πιο ισορροπημένο και έμοιζε να πηγαίνει για παράταση. Ωστόσο, η εμπνευση του Σπύρου Σφυρογιαννάκη και η σέντρα για τον Αγγελάκη που σκόραρε έφερε το ροσονέρο προβάδισμα στο 75 ,ενώ λίγο αργότερα θα μπορούσε να είχε δοθεί πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Κρητικό ακραίο που ο ρέφερι Αλατσδάκης αρνήθηκε .

Και ενώ το ματς έδειχνε Κερατσίνι, στο 91 ,η μονομαχία μέσα στην περιοχή ανάμεσα στον Κοντάκο και τον Βαττή έφερε το ανύπαρκτο πέναλτι μιας και ο επιθετικός του Αίαντα έπεσε πολύ εύκολα.

Ο Χατζής ευστόχησε από τα 11 βήματα και… 1-1.

Το παιχνίδι πήρε …φωτιά, ο Αγγελάκης ,στο 95 ΄,με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ και κάπως έτσι πήγαμε παράταση. Εκεί ο Σαχξανίδης απείλησε στο 99 ,με τελική που μπλόκαρε ο Ασημέλλης, ενώ τρία λεπτά μετά , ο Μπουρντένης σπρώχτηκε μέσα στην περιοχή αλλά πέναλτι ΔΕΝ δόθηκε.

Με τις δύο ομάδες κουρασμένες όλα έδειχναν πέναλτι και ρώσικη ρουλέτα. Ωστόσο στο 120 από σέντρα προς την περιοχή του Αίαντα, ο Τζιώλας έκανε πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του και ο Σπύρος Σφυρογιαννάκης αποδείχτηκε …κρύο αίμα και σκόραρε για το 2-1.

Μάλιστα μέσα στους πανηγυρισμούς ο σκόρερ αποβλήθηκε αλλά η νίκη και η πρόκριση ήταν αυτή που μέτρησε.

Κερατσίνι: Ασημέλλης-Κετίκογλου-Τσάμης(73 Σκορδίλης)-Αγγελάκης-Βαττής-Γρηγοριάδης-Αυλωνίτης(80 Σπυρόπουλος)-Σαουλιάς-Μπουρντένης-Σαράκος(68 Σπ.Σφυρογιαννάκης)-Λουβής(68 Μαθιουλάκης-120 Μιλτιάδου)

Αίας : Σαββάκης-Παπαισιδώρου-Λιάτος-Χωματιάνος-Τζιώλας-Παπαδάκης(46 Καρνέσης)-Ρούπι(66 Κοντάκος)-Δηλαβέρης-Σαχσαξανίδης-Διακος(66 Σταφούλα)-Χατζής

ΠΗΓΗ: APOKERATSINI.WORDPRESS.COM