ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Σπουδαίες διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στην Πάτρα.

86
Σπουδαίες διακρίσεις για τα χρώματα του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατσινίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στην Πάτρα. Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου κατέκτησαν ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.
Συγκεκριμένα ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στα 400μ και με επίδοση 49.10 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Η ευχαρίστηση έκπληξη της ημέρας ήρθε από τα κορίτσια της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ, τα οποία με σπουδαία κούρσα κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 50.48. Την ομάδα αποτελούσαν οι Τζανή Γεωργία, Κουτζη Γεωργία – Άννα, Κουμαρτζάκη Αγγελική και Μυστακίδου Μαρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία από τα 4 κορίτσια είναι 16 ετών και ανήκουν στην κατηγορία Κ18.
Επιπλέον η Βλάσση Πελαγία κατετάγη 15η στα 800μ με επίδοση 2.29.14″, η Κουμαρτζάκη Αγγελική 18η στα 200μ με επίδοση 27.39″, ενώ ο Λεοντιάδης Λεωνίδας κατετάγη 21ος στα 200μ με επίδοση 23.91″.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, που θυσίασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα για το πρωτάθλημα, σε μια δυσκολη περίοδο για αγώνες.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια και στους προπονητές των παιδιών Βασιλική Μπουλιογλου και Μαρία Ευαγγελινού για την εξαιρετική ομάδα που παρουσίασαν καθώς επίσης και στον Σοφιανό Τριάντο.