Δήλωση του Παντελή Καμά, Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου Δραπετσώνας, επικεφαλής της Δημοοτικής Παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” Δικηγόρου-Εργατολόγου

190

Δήλωση του Παντελή Καμά, Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου Δραπετσώνας, επικεφαλής της Δημοοτικής Παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” Δικηγόρου-Εργατολόγου:

Για να σταματήσει η διάδοση ανακριβών φημών.

Κατά την προεκλογική περίοδο , δήλωσα τη διαθεσιμότητα μου στο Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, να αναλάβω για λογαριασμό του Δήμου, την Έφεση κατά των Εργαζομένων, ώστε να υπάρξει ευχέρεια στο χειρισμό της υπόθεσης. Υπάρχουν Δικονομικά περιθώρια που επιτρέπουν οι Άνθρωποι να εργάζονται.
Μεταφέρθηκε η διαθεσιμότητα μου από το Σωματείο στη Διοίκηση του κυρίου Βρεττάκου, και μου ανατέθηκε η υπόθεση.
Επειδή είναι πειθαρχικό αδίκημα ένας Δικηγόρος να μην λάβει αμοιβή, δήλωσα μια αμοιβή 1000 Ευρώ που δήλωσα Δημοσίως ότι θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στο Κοινωνικό Φαρμακείο ή Παντοπωλείο του Δήμου.
Επειδή δεν είμαι ρόμπα, αλλά να λέω προεκλογικά αλλά μετεκλογικά για αυτό ανέλαβα την υπόθεση για να βοηθήσω τους 70 εργαζόμενους που δεν είναι δικές μου επιλογές. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν απευθύνθηκα σε κανένα προσωπικά για να ζητήσω την ψήφο του.
Ως εκ τούτου . Δεν είμαι Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας. Βοηθάω 70 συμπολίτες μου.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν η Διοίκηση του Σωματείου και η Διοίκηση του Δήμου επιβεβαιώσουν όσα αναφέρω.
Δεν ενεπλεξα την εμπλοκή μου προεκλογικά για να κερδίσω ψήφους, δεν γουστάρω και σπέκουλα με το όνομα μου