Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας: Θα μείνει χωρίς ασθενοφόρα

225

Διαβάζουμε σε ανάρτηση του Dimitris Tsakiroglou εργαζόμενου στο ΕΚΑΒ…

“Επί χρόνια το Κερατσίνι εξυπηρετείται από δύο ασθενοφόρα το τελευταίο διάστημα η στέγαση του ΕΚΑΒ Κερατσίνιου βανδαλίζετε συνεχώς με αποτέλεσμα το ΕΚΑΒ να ψάχνει καινούργια στέγαση εάν αυτός ο χώρος βρεθεί σε άλλο δήμο ο Δήμος Κερατσινίου θα μείνει όπως είναι κατανοητό χωρίς ασθενοφόρα. Ελπιζω ο Δήμαρχος τώρα επιτέλους να μάς ακούσει”

Το δικό μας ρεπορτάζ έχει να προσθέσει πως η διοίκηση του ΕΚΑΒ προσανατολίζεται να μεταφέρει τον σταθμό των ασθενοφόρων από την Αμφιάλη στο χώρο του Δρομοκαïτειου Νοσοκομείου στο Χαϊδάρι ή στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ.

Η πρόταση που κατέθεσε προ μηνών ο κ. Βρεττάκος για προσωρινή μεταφορά του σταθμού στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου Δραπετσώνας, έμεινε απλός… πρόταση, με δεδομένο ότι ΔΕΝ είχε και δεν έχει εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης του Κέντρου Υγείας και της 2ης ΥΠΕ.
Από την πλευρά μας αδυνατούμε να αντιληφθούμε το γιατί ΔΕΝ αξιοποιούνται για τον παραπάνω σκοπό, έστω προσωρινά οι εγκαταστάσεις και ο χώρος στον οποίο λειτουργούσε η Υπηρεσία καθαριότητας στα Ταμπούρια.
Χώρος τον οποίο σήμερα χρησιμοποιούν άγνωστο ποιοί για πάρκινγκ ΙΧ αυτοκινήτων.
Κύριε Δήμαρχε  θα κάνετε κάτι λίγο πριν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν στη πράξη…