Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών Κερατσινίου – Δραπετσώνας Παναγιώτης Ν. Διαλινάκης: “Εμείς μπορούμε να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση”

145

Mε Δελτίο τύπου της η Ελεύθερη Κίνηση Δημοτών Κερατσινίου Δραπετσώνας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Διαλινάκης κατηγορεί τη σημερινή Δημοτική αρχή για απροθυμία συνεργασίας με την κυβέρνηση.

Δηλώνει πως μόνο μία Διοίκηση με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Διαλινάκη, έχει την ικανότητα να συνεργαστεί  με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων της πόλης.

 Ολόκληρο το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την ημέρα των εκλογών
με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε για την δυσοσμία που υπήρχε στην περιοχή της Χαραυγής και το 2ο δημοτικό σχολείο Δραπετσώνας. Τον Σεπτέμβριο κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας, ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έντονα προβλήματα δυσοσμίας και δήλωσε πως η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με το Δήμο για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δυστυχώς για άλλη μία φορά η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής και η αποθυμια συνεργασίας και έλλειψη εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ,που εμπιστεύτηκε το 37,5% των δημοτών μας, δεν βοηθάει στην επίλυση αυτού του προβλήματος, αλλά ο δήμαρχος επέλεξε ανήμερα των εκλογών να εκδίδει ανακοινώσεις, όταν επί ένα χρόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Τον Οκτώβριο στις δημοτικές εκλογές έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε αυτές τις πρακτικές και να επιλέξουμε τη δημοτική μας παράταξη για να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που έχει η πόλη. Γιατί εμείς μπορούμε να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση που εμπιστεύτηκε η μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας.