Ενορία Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης-Κερατσινίου: Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μακεδονικό αγώνα

31
Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση, αφιερωμένη στον Μακεδονικό αγώνα, διοργανώνει η Ενορία της Παναγίας Βλαχερνών ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα.
Ο προïστάμενος του Ιερού Ναού της Παναγιάς των Βλαχερνών, Πανοσιολογιώτατος  Αρχιμανδρίτης πατέρας Τιμόθεος Σταυρίδης, οι σεβαστοί πατέρες  και οι εθελοντές της Ενορίας μας περιμένουν με χαρά, για να καμαρώσουμε τα παιδιά και τους νέους της Θεατρικής Ομάδας και της Σχολής Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, που με πολύ κέφι και πολύ κόπο ετοίμασαν για μας μια υπέροχη Παράσταση, που υμνεί την αυτοθυσία των αγωνιστών της Λευτεριάς, την αγάπη τους για την Πατρίδα, την οικογένεια και τα υψηλά ιδανικά του Γένους μας !
 Από τις 6.30 μ.μ. θα υπάρχει λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας που θα μεταφέρει δωρεάν  όσους επιθυμούν στο Πνευματικό Κέντρο και θα επιστρέψει μετά το τέλος της Εκδήλωσης.
Η αναχώρηση και η επιστροφή θα γίνει μπροστά απο το κατάστημα ” Χριστίνα Νομικού “, επί της Λεωφόρου Σαλαμίνος,στο ύψος του Ιερού Ναού.