ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Χρήστος Βρεττάκος προς Τάσο Μύτογλου “To να μου κουνάτε το δάκτυλο ασκώντας αντιπολίτευση, είναι κάτι που δεν το μπορείτε…”

232
Ευθεία επίθεση κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάσου Μύτογλου, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος κατά την προ ημερήσιας συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα της αίτησης ανάκλησης από το Δήμο, σε βάρος της προσωρινής εντολής για τη παραμονή στην εργασία τους, 52 συμβασιούχων του Δήμου.
Απαντώντας σε υψηλούς τόνους στα ερωτήματα του κυρίου Μύτογλου, ο Χρήστος Βρεττάκος κάλεσε αρχικά, την παράταξη ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ να συμφωνήσουν πως οι κατά καιρούς συμβασιούχοι του Δήμου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Στη συνέχεια, αξιοποιώντας τη ανυπαρξία θετικής απάντησης κατά τη νέα – πάντα με τη μορφή ερωτήσεων – παρέμβαση του κυρίου Μύτογλου, αμφισβήτησε ευθέως την επάρκεια του τελευταίου να ασκήσει αντιπολίτευση και μάλιστα κουνώντας το δάκτυλο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Βρεττάκος, προς τη Δημοτική αρχή.
Στην δριμεία και φανερά απαξιωτική αιχμή του Δημάρχου, μοναδική αντίδραση υπήρξε από την Ελένη Δαβγιώτη, η οποία εκτός μικροφώνου εγκάλεσε τον Δήμαρχο για κατά πρόσωπο ΠΡΟΣΒΟΛΗ των στελεχών της παράταξης ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
Σαφέστατα και η  ένταση που υπήρξε κατά τη συζήτηση, ΔΕΝ μπορεί να επικαλύψει το γεγονός του ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας στηρίζει την λειτουργία του σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ίσως αθροιστικά και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ με καθεστώς ολιγόμηνων συμβάσεων εργασίας.
Κατά τα άλλα η ΑΦΩΝΙΑ της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, σε σχέση με τις κυβερνητικές επιλογές για την υποστελέχωση με ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό της Αυτοδιοίκησης, απλά προσφέρει την δυνατότητα στην Διοίκηση, να προβαίνει σε ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΕΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ χωρίς όμως να προχωράει σε κλιμάκωση ενεργειών για την αλλαγή της κατάστασης.
@keratsininews

Για περισσότερα διαβάστε στο keratsininews.gr! #keratsininews #keratsini #drapetsona #dimotikosimvoulio #viral #fyp #fypage #fy #fypシ

♬ πρωτότυπος ήχος – keratsininews