Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μηνά Κερατσινίου: Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς για την στήριξη και την παρουσία σας!!

390

Το περασμένο Σάββατο η Θεατρική Ομάδα του συλλόγου μας, Εξώστης Β’, παρουσίασε την παράσταση “Ζωές στους τέσσερις τοίχους” σε σκηνοθεσία της θεατρολόγου μας Venia Kolotourou με κείμενα του Μάριου Ποντίκα!

Η ομάδα αυτή συνεχίζει να δημιουργεί και να μας μαγεύει με την δουλειά της! Συνεχίζει να πετυχαίνει στόχους, να θέτει καινούργιους και να μεγαλώνει!!
Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία! Μια παρέα ανθρώπων που ενώ είναι τοσο διαφορετικοί, στην σκηνή ταιριάζουν και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον σαν κομμάτια ενός παζλ!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φόρα τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για την στήριξη και την συνδιοργάνωση αυτής της εκδήλωσης καθώς και όλους τους εργαζόμενους στο Πολιτιστικό Κέντρο Αντώνης Σαμαράκης για την άψογη συνεργασία!!
Ευχαριστούμε τον δικό μας μάγο Basilis Priniotakis που ζωντανεύει κάθε εικόνα με την δουλειά του στα φώτα και τον ήχο!
Ευχαριστούμε θερμά τον Michalis Santorinaios που δημιούργησε μοναδικά μουσικά κομμάτια για τους σκοπούς της παράστασης μας!
Σας ευχαριστούμε όλους απο καρδιάς για την στήριξη και την παρουσία σας!!
Μέχρι την επόμενη φορά….