Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Μηνά Κερατσινίου: Εργαστήρια Τέχνης. Το πρώτο μάθημα του νέου κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/1 στις 18:00

100
Το εργαστήριο μας είναι έτοιμο να ξεκινήσει και πάλι να δημιουργεί, πάντα με την καθοδήγηση της αγαπημένης κυρίας Σταγάκη Στέλλας!
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 18:00-20:00 στην Αίθουσα Ολυμπιτών Καρπάθου “Η Δήμητρα” (Αντωνίου Γιαννουρή 1 & Καρπάθου, Κερατσίνι) και η διάρκεια αυτου του κύκλου θα είναι για την περίοδο των γιορτών!

ΕΝΟΤΗΤΑ 4: Διακοσμητικά πιάτα

Σε αυτή την ενότητα θα μάθουμε πως να δημιουργούμε διακοσμητικά αντικείμενα με πρώτη ύλη τα Τσόφλια αυγών! Θα φτιάξουμε πιάτα και θα τα στολίσουμε χρησιμοποιώντας την μέθοδο Ντεκουπάζ που γνωρίσαμε σε προηγούμενη ενότητα!
Οσοι δεν έχετε παρακολουθήσει την ενότητα Ντεκουπάζ θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την τεχνική και να την δουλέψετε σε αυτόν τον κύκλο! Τα Διακοσμητικά που θα φτιάξετε μπορείτε να τα διαμορφώσετε για να στολίσετε το σπίτι σας ή να τα κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας!
Για πληροφορίες και εγγραφές θα μας βρείτε στην αίθουσα Ολυμπιτών Καρπάθου “Η Δήμητρα”, Δευτέρα με Παρασκευή 18:00-21:00.
Το πρώτο μάθημα του κύκλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/1 στις 18:00.