Η δημοτική κίνηση ” ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” καταγγέλλει την Δημοτική αρχή για τους κινδύνους που απορρέουν από την εγκατάλειψη του κλειστού γυμναστηρίου “Παύλος Μπακογιαννης”

126

Σοβαρές ελλείψεις στην ασφαλή λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου στις “Σιταποθήκες”.

Στάδιο Παύλος Μπακογιάννης :
ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Έχουμε πολλές φορές τονίσει την ανάγκη, τα παιδιά μας να αθλούνται με Ασφάλεια. Δυστυχώς η Εγκατάλειψη των Αθλητικών Χώρων στην πόλη μας, εγκυμονεί πλέον σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και την Ασφάλεια των νέων παιδιών.
Χαρακτηριστική περίπτωση, είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Παύλος Μπακογιάννης στις « Σιταποθήκες». Κατά την ώρα της προπόνησης ομάδας Μπάσκετ, την ώρα που η ηλεκτροκινούμενη μπασκέτα, είχε αρχίσει να σηκώνεται ένα κομμάτι σίδερο, έφυγε από τη θέση του και έπεσε στον Αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς οι προπονητές είχαν στείλει τα παιδιά για νερό, διαφορετικά ήταν πιθανόν να έχουμε κάποιο τραυματισμό.
Το Στάδιο Μπακογιάννης είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα απαξίωσης, ενός Αθλητικού Χώρου. Βρώμικοι χώροι, άθλιο « παρκέ», επικίνδυνο για οποιαδήποτε προπονητική δράση, γεγονός που από μόνο του είναι αιτία τραυματισμού ενός Αθλητή, συνθέτουν την τραγικότητα της κατάστασης.
Δυστυχώς η εγκατάλειψη στην πόλη μας έχει όνομα ” Διοίκηση του κυρίου Βρεττάκου”
Η δική μας δέσμευση, είναι Καθαρή. Θα αντιμετωπίσουμε στο βάθος μίας διετίας όλα τα προβλήματα στους Αθλητικούς Χώρους που έχουν σωρευτεί από ίδιους πόρους του Δήμου. Η πόλη μας χρειάζεται μία Διοίκηση, η οποία δεν θα « παίζει» στα ζάρια την υγεία και την ακεραιότητα των νέων παιδιών.
Επιτέλους η άσκηση Διοίκησης είναι σοβαρή υπόθεση