Η ιστορία ενός ταρτάν και το τι τελικά συζητά, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου Δραπετσώνας…

129
Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής κίνησης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ -ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” Παντελής Καμάς αναφέρεται στην εκ νέου τοποθέτηση ταρτάν στο Στάδιο των Σιταποθηκών:
“Η ιστορία ενός Ταρτάν.
Όλα ξεκινάνε το 2020 όταν εργολάβος κατόπιν διαγωνισμού αναλαμβάνει να ανακατασκευάσει το Ταρτάν του Γηπέδου των Σιταποθηκών.
Το έργο ολοκληρώνεται και παραλαμβάνεται και λίγους μήνες μετά, μέσα στην πανδημία το Ταρτάν καταστρέφεται.
Πανηγυρίζουσα η Δημοτική Αρχή ότι υποχρέωσε τον Εργολάβο να στρώσει πάλι το Ταρτάν, βρίσκεσαι μπροστά στην δυσάρεστη έκπληξη το Ταρτάν να καταστρέφεται εκ νέου.
Έτσι σήμερα ξαναστρώνουμε το ” Ταρτάν ” , το οποίο ελπίζω να μην καταρρεύσει και πάλι.
Δυστυχώς τα έργα στην πόλη είναι ένα εντυπωσιακό ” πασάλειμα “. Δεν φταίνε οι υπηρεσίες. Αυτοί οι πόροι υπάρχουν και προχειρότητες γίνονται”.
Σχολιάζοντας μάλιστα την ανάρτησή του, ο Παντελής Καμάς, αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Στήθηκε επί χρόνια μια ” μυθολογία” . Με λιγότερα χρήματα κάνουμε περισσότερα έργα. Με αυτό τον τρόπο για μεγάλο χρονικό διάστημα μπήκαν χαμηλές προδιαγραφές στα έργα Και συνακόλουθα διευρύνθηκε ο αριθμός των εργολάβων που μπορούσε να αναλάβει ένα έργο. Περαιτέρω έχουμε μία έμφαση στο πασάλειμα. Δείγμα η πρόσφατη εργολαβία στα Σχολεία, που την ξεκίνησαν καθυστερημένα με ευθύνη τους, και αφορά Ελαιωχρωματισμούς και μόνο. Θα πω μόνο εδώ ότι εμείς διαθέσαμε 250. 000 Ευρώ, χρήματα από την Κρατική Επιχορήγηση για ελαιωχρωματισμούς όταν ο Δήμος Ίλιον διέθεσε από δικούς του πόρους 850.000 Ευρώ για ανακαίνιση των Σχολείων του Δήμου. Αυτά και πολλά άλλα περιγράφουν την κατάσταση στο Δήμο μας”

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.

ΜΗΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ…