Η Πανελλήνια Ενωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Γιώργου Βάλλη, ενισχύει τις πρωτοβουλίες της οργάνωσης “ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ”

29
Η Πανελλήνια Ενωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, με πρωτοβουλία του Προέδρου της, cpt. Γιώργου Βάλλη και σε συνεργασία με το Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο διοργάνωσαν την Τετάρτη 17 Απριλίου,  φιλανθρωπική εκδήλωση στην Ταβέρνα «Ο Κρητικός» στο Κερατσίνι, ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες της οργάνωσης “ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ”.
Σκοπός τους η προσφορά βοήθειας σε άστεγους και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δόθηκαν συνολικά 1250 ευρώ σε δωροεπιταγές για αγορές σε super market και μαναβική, που θα μοιραστούν εν όψει του Πάσχα.
Ο ιδρυτής της οργάνωσης  “ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ” Καρκανοραχάκης Δημήτριος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Βάλλη και τον Βουλευτή κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, στέλνοντας τπαράλληλα το μήνυμα:
“Θα ήταν τιμή μας αν η δωρεά που πραγματοποιήθηκε, αποτελέσει μια μικρή βοήθεια σε κάθε οικογένεια προκειμένου να δοθεί λίγη χαρά στις γιορτινές μέρες που έρχονται. Οποιος θέλει, ας βοηθήσει με τρόφιμα”