Η τρυφερή Ξαδέλφη και η σέξυ Θεία.

157

Με αφορμή την πρόσφατη πρόταση μας για να ξαναδούμε την κωμωδία «Η Χαρτοπαίκτρα» ,  φίλος αναγνώστης μας εξιστόρησε την παρακάτω εμπειρία του:

Βρισκόταν λέει προχθές σε μια ταβέρνα της πόλης μας, όπου χωρίς να το θέλει άκουσε δύο παντρεμενους φίλους από το διπλανό τραπέζι να βγάζουν τον καημό τους μιλώντας λίγο δυνατά.
Έλεγε λοιπόν ο πρώτος, ότι έχει μια αδιέξοδη σχέση με την ξαδέρφη της γυναίκας του. Ότι αυτή η σχέση του δίνει τρυφερότητα, που στερείται από τη γυναίκα του
 και ότι λόγω του ότι είναι ανθοπώλης χαρίζει τακτικά στην «εξαδέλφη» λουλούδια πού της αρέσουν. Αυτή όμως δυσκολεύεται κάθε φορά να δικαιολογεί στον άντρα της ( παντρεμένη και η ξαδέλφη γαρ) γιατί  «αγοράζει»  τόσα λουλούδια.
Τότε ο δεύτερος ξεδιπλώνει τη δική του ιστορία. Αυτός λέει, είναι ερωτευμένος με τη μικρή Θεία τής γυναίκας του. Τον έχει ξετρελάνει με τη θηλυκότητα της.
Μάλιστα και εκείνη τον έχει τόσο σφηνωμένο στο μυαλό της που όλο δεσμούς κάνει και όλο χωρίζει.
Αυτός πάλι (ο δεύτερος φίλος) λόγω του ότι είναι τεχνικός στα «φρουτάκια» χαρίζει στη Θεία…προπληρωμένες κάρτες για τα τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια!!!
Κατα συνέπεια, που την χάνεις πού την βρίσκεις τη Θεία, όλο στα ΟΠΑΠ PLAY της γειτονιάς μας.
Εγώ λέω ότι άμα το μάθουν οι γυναίκες τους, τον ανθοπώλη τον βλέπω να τον τρώνε οι τσουκνίδες. Τον δε τεχνικό μάλλον «κουλοχέρη» τον βλέπω…