Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου Κερατσινίου: Πάντα τα χαμόγελα των παιδιών των κατηχητικών μας, μάς γεμίζουν χαρά και οι στιγμές αυτές ξεγνοιασιάς μένουν ανεξίτηλες στις καρδούλες τους για μια ζωή!

122
Χριστουγεννιάτικη εκδρομή για τα παιδιά των κατηχητικών μας σχολείων, πραγματοποιήσαμε, αγαπητοί μας αδελφοί και μάλιστα διπλή!
Τα μεν μικρότερα παιδιά, του προκατωτέρου και κατωτέρου κατηχητικού, τάξεων μέχρι τέλους δημοτικού, παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την παράσταση του Ηλία Καρελά “Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Νέα Υόρκη”, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά, του μέσου και ανωτέρου κατηχητικού, τάξεων γυμνασίου και λυκείου, επισκέφθηκαν το χριστουγεννιάτικο χωριό christmas factory όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν πατινάζ, συγκρουόμενα και διάφορες άλλες δραστηριότητες.
Είναι μεγάλη η χαρά μας να πραγματοποιούμε εκδρομές με τα κατηχητικά μας σχολεία ακόμα και μέσα στην εορταστική περίοδο. Πάντα τα χαμόγελα των παιδιών των κατηχητικών μας, μάς γεμίζουν χαρά και οι στιγμές αυτές ξεγνοιασιάς μένουν ανεξίτηλες στις καρδούλες τους για μια ζωή!
Και του χρόνου! Καλά Χριστούγεννα!!!