ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Αυτοκίνητο παρέσυρε εξάχρονη, λίγο πριν μπει στο Νηπιαγωγείο

99
Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Πανόρμου στο Κερατσίνι. Ολα συνέβησαν περίπου στις 08:35 όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί ηλικίας 6 ετών και το τραυμάτισε.
Ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος, μέχρι να φτάσει και η τροχαία.  Το εξάχρονο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το παιδί συνοδευόμενο από τον πατέρα του, πήγαινε στο Νηπιαγωγείο. Λίγο πριν περάσει την πόρτα του σχολείου όμως έγινε το τροχαίο.

Η 6χρονη ξέφυγε από τα χέρια του μπαμπά της

Το κοριτσάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από τα χέρια του μπαμπά της, με αποτέλεσμα ένα αμάξι που διέσχιζε τον δρόμο να την παρασύρει και να την τραυματίσει ελαφρά.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο «Παίδων» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο σημείο λόγω του Νηπιαγωγείου, υπάρχει διάβαση και όλες οι προβλεπόμενες από τον νόμο πινακίδες για τους οδηγούς, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχει διέλευση μαθητών.