ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Αγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στο πάρκο «Πρεσσώφ» – Εσπασαν τη μύτη 18χρονου

50

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στο Κερατσίνι

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη 7 ατόμων, εκ των οποίων οι 5 ανήλικοι, μετά από περιστατικό με άγριο ξύλο στο πάρκο «Πρεσσώφ» του  Κερατσινίου.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 09.00 το πρωί της Δευτέρας, όταν τρεις ανήλικοι μαθητές  σχολείων της περιοχής, αρχικά λογομάχησαν με δύο 18χρονους και στη συνέχεια πλακώθηκαν στο ξύλο.
Αποτέλεσμα ήταν ο ένας 18χρονος να τραυματιστεί ελαφρά και ο δεύτερος να πάθει κάταγμα στη μύτη, ενώ του απέσπασαν και μία χρυσή αλυσίδα.
Τα θύματα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία.
Στη συνέχεια και δύο ώρες αργότερα, ο πατέρας και ο αδερφός του ενός 18χρονου πήγαν στο σχολείο που φοιτά η παρέα των άλλων τριών ανηλίκων και τους επιτέθηκαν. Ακολούθησε νέα καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, με αποτέλεσμα να συλληφθούν όλοι.
Για τον 18χρονο που του έσπασαν τη μύτη, δόθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ του αποδόθηκε η αφαιρεθείσα χρυσή αλυσίδα, η οποία ανευρέθηκε στον τόπο της  συμπλοκής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.