ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Υπάλληλος περιπτέρου συνελήφθη για ασέλγεια και βιασμό σε βάρος 10χρονου κοριτσιού

16
Την ιδιότητα του ως υπάλληλος μίνι μάρκετ – περιπτέρου φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ο 34χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 10χρονου κοριτσιού στο Κερατσίνι και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.
Την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. έκανε η μητέρα του 10χρονου κοριτσιού, αναφέροντας πως περί τις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης (17/9) το παιδί επισκέφτηκε το μίνι μάρκετ – περίπτερο που εργάζεται ο 34χρονος προκειμένου να αγοράσει ένα ρόφημα. Εκεί, ο άνδρας από το Μπαγκλαντές επικαλούμενος την κλοπή προϊόντος από το 10χρονο κορίτσι, διενήργησε σωματικό έλεγχο, αγγίζοντάς την επάνω από τα ενδύματά της. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τραβώντας την από το χέρι, την οδήγησε στο εσωτερικό του περιπτέρου, όπου προέβη σε θωπείες εσωτερικά των ενδυμάτων της, βάζοντας το χέρι του στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων, των οπισθίων και του στήθους της, παρά τις εκκλήσεις της ανήλικης να την αφήσει να φύγει.
Η μητέρα της ανήλικης, έχοντας ανησυχήσει από την αργοπορία της, κατευθύνθηκε προς το περίπτερο και εντόπισε το 10χρονο κορίτσι να κλαίει λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Το βράδυ της ίδιας ημέρας έγινε καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και ο 34χρονος συνελήφθη.
Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση «Παράνομη Βία», «Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», «Βιασμό» και «Γενετήσια πράξη με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δώδεκα 12 έτη».
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέσχεσαν το καταγραφικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης των χώρων του μίνι μάρκετ – περιπτέρου, στο οποίο απεικονίζεται μέρος των καταγγελλομένων πράξεων. Η ανήλικη εξετάστηκε ως μάρτυρας, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9), στην έδρα του Αυτοτελούς Γραφείου Ανηλίκων Θυμάτων Πειραιά, με τη συνδρομή ψυχολόγου και παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική της εξέταση, η οποία και πραγματοποιήθηκε αυθημερόν.

ΠΗΓΗ: flash.gr