Κ.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ0Υ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ του ΚΚΕ: Μαζική εξόρμηση από μέλη και φίλους του κόμματος στο χώρο των Λιπασμάτων

71
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε μαζική εξόρμηση από μέλη και φίλους του ΚΚΕ στο χώρο των Λιπασμάτων με επικεφαλής τη βουλευτή και εκ νέου υποψήφια Διαμάντω Μανωλάκου , την υποψήφια βουλευτή Χρυσάνθη Αγάθου και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Γιώργο Καλαμαρά.
Υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τις θέσεις του Κόμματος, ιδιαίτερα για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, δηλαδή την OIL ONE και τους καρκινογόνους ρύπους, τις δυσμενείς για το λαό και το περιβάλλον εξελίξεις με το νέο Master Plan της Cosco, και τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στο Σχιστό.
Η Διαμάντω Μανωλάκου τόνισε ότι και στις εκλογές της 25ης Ιούνη, η στάση των κομμάτων απέναντι και σ αυτά τα ζητήματα, πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου!
Μόνο με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, μπορεί ο λαός της περιοχής να πετύχει να ακουστεί η φωνή του και μέσα στη Βουλή , να βάλει εμπόδια στα σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων για μεγαλύτερη υποβάθμιση της περιοχής!
Μόνο το ΚΚΕ μπορεί, και το έχει αποδείξει, να ασκήσει πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στη νέα από χέρι αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα σχηματιστεί ούτως ή άλλως!
Ολοι οι υπόλοιποι, είναι αυτοί που με τις αποφάσεις τους, όλα τα προηγούμενα χρόνια, από κυβερνητικές θέσεις προώθησαν τα συμφέροντα της OIL ONE, της COSCO, και των εφοπλιστών.
Είναι όλοι υπεύθυνοι για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή, για τις συνθήκες γαλέρας που επικρατούν στους χώρους δουλειάς, για τη φτώχεια, την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που έχουν σαν αποτέλεσμα να θρηνούμε κάθε τρείς και λίγο έναν νεκρό εργαζόμενο.
Για όλα τα παραπάνω καλούμε το λαό της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου να δυναμώσει πιο πολύ το ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη, κάνοντας το επόμενο βήμα πολλοί περισσότεροι! Γιατί την αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και την κάλπικη αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που θα προωθούν την περαιτέρω υποβάθμιση του περιβάλλοντος, της υγείας και της ζωής μας για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, μπορεί να την αντιπαλέψει
Μόνο ένα ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ
με ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΛΑΟ – 100% ΛΑΙΚΗ
ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!