«Λαϊκή Συσπείρωση» Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Κυβερνήσεις και Περιφερειακές αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες. Μεγάλες ευθύνες όμως έχει και η Δημοτική αρχή Βρεττάκου, που δεν έχει πιέσει, δεν έχει διεκδικήσει τα έργα που έχουμε ανάγκη

70

 Στο ίδιο έργο θεατές….

Κυβερνήσεις και περιφερειακές αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες.
Μεγάλες ευθύνες όμως έχει και η δημοτική αρχή Βρεττάκου, που δεν έχει πιέσει, δεν έχει διεκδικήσει τα έργα που έχουμε ανάγκη.
Ενώ εικόνες ντροπής είχαμε για άλλη μια φορά και στο ίδιο το δημαρχείο Κερατσινίου με τους εργαζόμενους να τοποθετούν κουβάδες για να μαζέψουν τα νερά που εισρέουν από την ασυντήρητη, εδώ και χρόνια, οροφή του δημαρχιακού μεγάρου.
 Η Λαϊκή Συσπείρωση σε περιφέρεια και Δήμο έχει αναδείξει διαχρονικά τα προβλήματα αυτά και ότι στη λογική κόστους – οφέλους, που όλες οι άλλες παρατάξεις συμφωνούν, δεν υπολογίζουν τις ανάγκες μας και τις ζωές μας, αλλά το πως θα εξασφαλίζονται τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων.
Βγαίνουμε μπροστά, με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση, που μαζί με τον λαό της πόλης μπορεί να διεκδικήσει τα έργα που έχουμε ανάγκη, κόντρα στις πολιτικές των κυβερνήσεων υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.
Μαζί με τον ΛΑΟ του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας στους αγώνες