«Λαϊκή Συσπείρωση» Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας από την πορεία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

77

«ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΜΩΡΟΥ, ΚΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΔΑΚΡΥ, ΕΠΝΙΞΕ ΤΗ ΓΗ ΑΠ΄ ΑΚΡΗ Σ΄ΑΚΡΗ»

Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας από την πορεία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης
Χιλιάδες λαού απαίτησαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και να σταματήσει η ελληνική εμπλοκή στη σφαγή
Με τα χρώματα της παλαιστινιακής σημαίας στα πανό τους, με εικόνες από την κόλαση της ισραηλινής επίθεσης που ζει ο λαός της Γάζας στις πικέτες τους, με την απαίτηση για «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» στα χείλη τους, χιλιάδες λαού, εργαζόμενοι και τα σωματεία τους, φοιτητές και μαθητές, ενώσεις επαγγελματιών, σύλλογοι γυναικών, και φυσικά Παλαιστίνιοι που ζουν ή σπουδάζουν στη χώρα μας, διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστίνη και παράλληλα καταδίκασαν την εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό, τη στήριξη του κράτους – δολοφόνου, τη συμμετοχή στα αιματοβαμμένα σχέδια του Ισραήλ, των ΗΠΑ, της ΕΕ.
Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς ξεκίνησε από το Σύνταγμα. Εκεί, άνθρωποι κάθε ηλικίας, ένωσαν τη φωνή τους με τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν «ένα τραγούδι για την Παλαιστίνη», ένα τραγούδι για τον δίκαιο αγώνα του λαού της για ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα.
Μετά την συναυλία, ακολούθησε πορεία μέχρι την ισραηλινή πρεσβεία. Για 40 ολόκληρα λεπτά η τεράστια πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό περνούσε μπροστά από το κτίριο της πρεσβείας των μακελάρηδων.