Καλλιτεχνικό Σχολείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» Λάρνακας: «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί…»

59

 

Στο ημερολόγιο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος » 365 άνθρωποι της Κύπρου, της Ελλάδας και άλλων χωρών, από τον χώρο της Μουσικής, της Λογοτεχνίας, του Θεάτρου, του Αθλητισμού, των Εικαστικών, των Επιστημών και της Πολιτικής, μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους στη θεματική «Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα!!!». Τα έσοδα του ημερολογίου είναι ευγενική προσφορά για τα ασυνόδευτα παιδιά.
Στο ημερολόγιο για το “Χαμόγελο του Παιδιού” τα έργα έχουν ως θέμα «τη Χαρά της Ζωής», φιλοτεχνήθηκαν από όλους σχεδόν τους μαθητές της Κατεύθυνσης των Εικαστικών Τεχνών του Καλλιτεχνικού Σχολείου και είναι επίσης ευγενική προσφορά για τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που λειτουργεί στην Ελλάδα με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού και την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του.
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 10.30 πμ στον Αίθουσα Εκδηλώσεων του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ελ. Βενιζέλου 98 στο Κερατσίνι.