Με τον Γιώργο Μενδρινό συνεχίζουν οι Ακαδημίες του Απολλώνιου Κερατσινίου

19
Το Δ.Σ. του Απολλώνιου Κερατσινίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μενδρινό, ο οποίος άφησε άριστες εντυπώσεις με το έργο του τη φετινή σεζόν και συνεχίζει ως επικεφαλής προπονητής της Ακαδημίας, έχοντας παράλληλα εποπτιακό ρόλο σε όλα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου.
Στην πρώτη δήλωσή του μετά ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Απολλώνιο ο κ. Μενδρινός ανέφερε: “Η πρόσκληση και η πρόκληση για την ολοκλήρωση της προσπάθειας, η οποία ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, είναι ο βασικότερος λόγος της συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Απολλώνιο, ως επικεφαλής προπονητής στα τμήματα των υποδομών.
Μετά από τόσα χρόνια προπονητικής καριέρας και εμπειρίας αισθάνθηκα την ανάγκη να επικεντρωθώ για φέτος αποκλειστικά στην προσπάθεια της εξέλιξης, της βελτίωσης και της ανάπτυξης μικρών αθλητριών.
Εκεί που όλοι γνωρίζουν το πόσο απαραίτητο και αναγκαίο είναι να δημιουργείς, αλλά που τελικά λίγοι τολμούν.
Ευχαριστώ τη Διοίκηση του Απολλώνιου για τη συνεργασία που θα έχουμε και ευελπιστώ αυτή η προσπάθεια να αναδείξει πρώτα αθλήτριες με αθλητική παιδεία και στις συνέχεια με αθλητικές αρετές.”
Από την ομάδα της πόλης μας έγινε η παρακάτω δήλωση: Ευχόμαστε στον κ. Μενδρινό, που κι αυτή την χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!