Μιχάλης Λιβανός: “Επειτα από προσωπική μου παρέμβαση, διευθετήθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τις συγχωνεύσεις τμημάτων στο Γυμνάσιο Αμπελακίων Σαλαμίνας και πρόκειται να ανοίξει νέο τμήμα – Εντός της επόμενης εβδομάδας θα καλυφθούν κενές θέσεις καθηγητών σε όλη τη Β΄Πειραιά”

23
Ο βουλευτής Β΄Πειραιά Μιχάλης Λιβανός ενημερώνει με ανάρτησή του, πως μετά από προσωπική του παρέμβαση δεν θα υπάρξει συγχώνευση τμημάτων της Β’ τάξης του Γυμνασίου Αμπελακίων Σαλαμίνας, καθώς θα λειτουργήσει και νέο τμήμα για τους μαθητές.
Στην ίδια ανάρτηση δηλώνει τη πεποίθησή του, πως εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ευοδωθούν οι προσπάθειές για την κάλυψη κενών θέσεων καθηγητών και σε άλλα Γυμνάσια και Λύκεια σε ολόκληρη την περιφέρεια της Β΄Πειραιά.
Η ανάρτηση του Μιχάλη Λιβανού:
” Έπειτα από προσωπική μου παρέμβαση, διευθετήθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τις συγχωνεύσεις τμημάτων στο Γυμνάσιο Αμπελακίων Σαλαμίνας και πρόκειται να ανοίξει νέο τμήμα. Έτσι οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου θα είναι στα τμήματά τους, σύμφωνα με τους προβλεπόμενους αριθμούς ανά τμήμα. Στόχος μας είναι να βοηθηθούν και τα παιδιά τα οποία υποστηρίζονται με παράλληλη στήριξη καθώς και τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Παράλληλα, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ευοδωθούν οι προσπάθειές μας και για την έγκαιρη κάλυψη κενών θέσεων καθηγητών και σε άλλα Γυμνάσια και Λύκεια σε ολόκληρη την περιφέρειά μας, σε υψηλό ποσοστό, πρωτίστως για τα ειδικά σχολεία και συγκεκριμένες ειδικότητες καθηγητών.
Επιπλέον, διευθετούνται με γρήγορο ρυθμό κι άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα κάποιες συγχωνεύσεις τμημάτων που αποφασίστηκαν στα ΕΠΑΛ της περιοχής μας, οι περισσότερες από τις οποίες δεν θα προχωρήσουν τελικά, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή εκπαίδευση στις αντίστοιχες ειδικότητες των μαθητών όλων των Λυκείων.
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά”!