Νάντια Γιαννακόπουλου: Περιοδεία σε Νίκαια και Κερατσίνι – «Μαζί θα προχωρήσουμε για να στεριώσουμε και να βαθύνουμε τη Δημοκρατία»

2
Σε Κερατσίνι και Νίκαια,περιόδευσε υποψήφια Πρόεδρος, Νάντια Γιαννακόπουλου. Το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2024 επισκέφθηκε τον Δήμο Κερατσινίου και περιόδευσε στη λαϊκή αγορά, στην τοπική αγορά και την πλατεία Νίκης. Συνομίλησε με πολίτες, εμπόρους και παραγωγούς της λαϊκής αγοράε καθώς και καταστηματάρχεςστα Ταμπούρια.
Κατά τη συζήτησής τους , η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, για τις ανάγκες και τα προβλήματα που παρουσιάζει τόσο ο συγκεκριμένος Δήμος, όσο και γενικότερα ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης, που κυρίως αφορούν την έλλειψη σε προσωπικό, σε πόρους, σε δομές και σ´ ένα συνολικό κυβερνητικό σχεδιασμό σχετικά με την αποκέντρωση.
Από την πλευρά της η κ. Γιαννακοπούλου επανέλαβε την πάγια και ξεκάθαρη θέση της για την ενίσχυση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ιδιαίτερη σημασία που έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αποκέντρωσης για τη χώρα μας, με τη σύνδεση της αποκέντρωσης αρμοδιοτήτων με την αποκέντρωση αντίστοιχων πόρων.