Νίκος Χριστοφοράτος: Θα ασχοληθούμε πραγματικά με τα ζώα γιατί πλαισιονόμαστε από ανθρώπους που γνωρίζουν για αυτά και θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που τα αφορούν

245

     Του Νίκου Χριστοφοράτου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με               τον  συνδυασμό “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”                                                  Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Μύτογλου

Με αφορμή ένα πρόβλημα που ταλανίζει πολλούς συνδημότες μου αλλά και εμένα τον ίδιο, θα ήθελα να σας μιλήσω για μια από τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού μας, που αφορά τους τετράποδους και καλύτερους φίλους του ανθρώπου.

Οταν βγάζω τον σκύλο μου βόλτα είναι δύσκολο έως ανέφικτο να βρω κάποιον περιφραγμένο χώρο για να τον αφήσω ελεύθερο και να εκτονωθεί.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι ο δήμος μας έχει πολλούς “σκυλογονείς” θεωρώ μονόδρομο την πρόταση μας, για δημιουργία ενός πάρκου σκύλων που κατά τη γνώμη μου θα διευκολύνει αρκετά όλους τους πολίτες. Πέραν αυτού πρέπει να υπάρξει συστηματική προνοιακή μέριμνα για τα αδέσποτα της πόλης.

Οφείλω να ομολογήσω πως στο Κερατσίνι αυτά βοηθιούνται σε σχέση με άλλους δήμους, αλλά λόγω των ίδιων των πολιτών. Προσωπικά έχω ακούσει πολλά παράπονα όσον αφορά την στάση του δήμου επί του ζητήματος και δεσμευόμαστε πως σαν δημοτική αρχή θα βοηθήσουμε και θα συμβάλουμε με πράξεις στο θεάρεστο αυτό έργο.

Θα ασχοληθούμε πραγματικά με τα ζώα γιατί πλαισιονόμαστε από ανθρώπους που γνωρίζουν για αυτά και θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που τα αφορούν.