Νίκος Χριστοφοράτος, ο φοιτητής και δημοσιογράφος που προχωράει στο πλάι του Τάσου Μύτογλου για την ΥΠΕΡΒΑΣΗ στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και την ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

1026

Φοιτητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ραδιοφωνικός παραγωγός και συνεργάτης ενημερωτικών σάιτ, ο  Νίκος Χριστοφοράτος  παίρνει θέση στο πλευρό του υποψ. Δημάρχου Τάσου Μύτογλου για την ΥΠΕΡΒΑΣΗ στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Ο νεαρός Δημοσιογράφος,  με τις εντυπωσιακές αναρτήσεις στα social είναι ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο Αμφιαλιώτης πολίστας του Ολυμπιακού, δηλώνει με έμφαση  πως το παρών και κυρίως το μέλλον της πόλης ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ οι οποίοι μεγάλωσαν, ζουν και αγωνιούν για την αυριανή μέρα, για την προοπτική που μπορεί να δώσουν στο Δήμο μας.

Ο Νίκος Χριστοφοράτος δεν διστάζει να τοποθετηθεί απέναντι στις ερωτήσεις που αφορούν την υποψηφιότητα του με τον Τάσο Μύτογλου :

 

” Πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε γιατί αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και συγκεκριμένα γιατί επέλεξα να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Τάσου Μήτογλου, Ενωμένοι Πολίτες.                                                                                                                                                                                                                         Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση μπορεί να ακουστεί «κλισέ» αλλά είναι ξεκάθαρη και ειλικρινής, Θέλω να βοηθήσω την πόλη μου!                                                                                                                                                                                                                          Συνδέομαι με το Κερατσίνι από τότε που γεννήθηκα, μιας και μεγάλωσα και ωρίμασα στην Αμφιάλη.                                                                                                                       

 Εκεί, δίπλα στην γιαγιά μου και στον παππού μου γνώρισα την ενορία και τη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου, φοίτησα στο 1ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο της πόλης   και ανδρώθηκα κάνοντας βόλτες στην Παύλου Φύσσα και στα στέκια των νέων,στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Από πολύ μικρός, γνώρισα, βίωσα, αντιμετώπισα τα προβλήματα στις σχολικές και αθλητικές υποδομές του Κερατσινίου σαν μαθητής ,αθλητής και άνθρωπος που ήθελα να υπάρχουν ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ και κυρίως ΑΣΦΑΛΕΙΣ αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο μας.

Σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις το πρόβλημα είναι πασιφανές.
Το γήπεδο μπάσκετ στις Σιταποθήκες για παράδειγμα έχει τρομερά προβλήματα που πολλές φορές καθιστούν την προπόνηση των τοπικών ακαδημιών αδύνατη εξαιτίας της επικινδυνότητας του κλειστού Γυμναστηρίου.
Η ίδια εγκατάληψη,τα ιδια προβλήματα ,τα τελευταία χρόνια και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο 5×5, στο πάρκο “Ανδρέας Παπανδρέου”, όπου ο τάπητας έχει υποστεί ολική φθορά και το ένα τέρμα λείπει!
Η κατάσταση εκεί εκτός από το ότι χαλάει την γενικότερη αισθητική του μεγαλύτερου πάρκου της πολης , είναι επικίνδυνη, αφού το γήπεδο χρησιμοποιούν πολλά μικρά παιδιά. Αυτές και πολλές άλλες εγκαταστάσεις δεν είχαν τη σωστή μέριμνα και παραμελήθηκαν εντελώς, τα τελειταία χρόνια.
Η κατάσταση που βρίσκονται οι σχολικές μονάδες, ταλανίζει χρόνια τους μαθητές και τους δασκάλους και καθηγητές της πόλης μας. Νομίζω  πώς είναι ντροπή στον 21ο αιώνα στα κτίρια, όπου στεγάζεται το μέλλον της χώρας να πέφτουν σοβάδες απο τα ταβάνια και να μην συντηρούνται  τουλαχιστον την τελευταία τετραετία.
Πέραν από αυτά τα πολύ βασικά προβλήματα υπάρχουν και άλλα που δεν έχουν έρθει στο προσκήνιο, επειδή κάποιοι επιλέγουν να τα “σπρώχνουν κάτω από το χαλί”. Συγκεκριμένα πολλές γειτονιές, μεταξύ των οποίων και η δικιά μου έχουν παραμεληθεί και αφεθεί στο έλεος τους.
Οπως καταλαβαίνετε αυτά τα προβλήματα δεν αφορούν κάποιον ξένο αλλά όλους εμάς, τους απλούς δημότες του Κερατσινίου,
που ανεχόμαστε την σημερινή κατάσταση.
Στις 8 του Οκτώβρη ζητώ  από τους ΝΕΟΥΣ ανθρώπους στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και την ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ να προσέλθουν στην κάλπη και να ψηφίσουν για τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ και το μέλλον μας σε αυτή.
Με Δήμαρχο τον Τάσο Μύτογλου.
Με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ “EΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”.
Με τους ΝΕΟΥΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.