ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ: Οι νέοι μπορούν να πλάσουν οι ίδιοι το μέλλον που θέλουν να ζήσουν.Αυτοί είναι το μέλλον και σε αυτούς ανήκει το μέλλον

222
Στις 8 του Οκτώβρη καλούμαστε να αποφασίσουμε για την Δημοτική αρχή της πόλης μας, για τον άνθρωπο και τους ανθρώπους που θα διαχειρίζονται και θα είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Καλώ όλους τους συνδημότες μου να προσέλθουν στις κάλπες και να μην μείνουν αμέτοχοι όσον αφορά τα κοινά και τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας, μίας και έτσι θα έχουν ενεργό ρόλο στην μέγιστη στιγμή της Δημοκρατίας.

Κυρίως όμως θα ήθελα να προτρέψω τους νέους ανθρώπους να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους την Κυριακή, ώστε να πλάσουν οι ίδιοι το μέλλον που θέλουν να δουν.Αυτοί είναι το μέλλον και σε αυτούς ανήκει το μέλλον.

Ονομάζομαι Νίκος Χριστοφοράτος, είμαι 19 χρονών και είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”  με υποψήφιο Δήμαρχο  τον Τάσο Μύτογλου.
Ζητώ τον σταυρό σας και την στήριξη σας για να αλλάξουμε ΜΑΖΙ το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα
Ζητώ από όλους σας να συμβάλετε στην καλύτερη μέρα για την πόλη μας και τέλος ζητώ να στηρίξετε το μέλλον και την εξέλιξη που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας!