Οριστικά στον 3ο προκριματικό του Europa League ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

82

Στον 3 προκριματικό γύρο του Europa League

η ομάδα του Πειραιά

Η φετινή σεζόν στο Europa League ολοκληρώθηκε. Καθώς το βράδυ της Τετάρτης έγινε ο τελικός ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ρόμα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν ένα καλό νέο από τη Βουδαπέστη. Δηλαδή να κατακτήσει τον τίτλο η ομάδα του Μουρίνιο. Αν συνέβαινε αυτό και στη συνέχεια, οι «τζιαλορόσι» τερμάτιζαν στην 5η ή την 6η θέση στην Ιταλία, τότε ο Ολυμπιακός θα πήγαινε απευθείας στα πλέι οφ της διοργάνωσης για τη νέα σεζόν. Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο «έσβησε» τελεσίδικα! Οριστικά στον 3ο προκριματικό του Europa Le

Εξάλλου, το τοπίο ξεκαθάρισε οριστικά. Διότι μετά από αυτή την εξέλιξη και την ήττα της Ρόμα από τη Σεβίλλη, τα γεγονότα είναι δύο. Η ισπανική ομάδα πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League της επόμενης περιόδου. Αλλά αυτό που αφορά τον Ολυμπιακό είναι ο προκριματικός γύρος στον οποίο θα μπει. Πιο συγκεκριμένα, αυτός οριστικοποιήθηκε πώς είναι ο τρίτος.

Δηλαδή από εκεί θα ξεκινήσουν οι «ερυθρόλευκοι» την παρουσία τους στην Ευρώπη. Ειδικότερα, θα αγωνιστούν στις 10 και τις 17 Αυγούστου. Επίσης, όπως είναι γνωστό, η κλήρωση θα γίνει στις 24 Ιουλίου και τότε θα μάθει ο Ολυμπιακός τον αντίπαλό του. Στους ισχυρούς της διαδικασίας μαζί με τον Θρύλο θα είναι και η Σλάβια Πράγας. Οριστικά στον 3ο προκριματικό του Europa League.

ΠΗΓΗ Redaroume.gr