Παντελής Καμάς: Απάντηση στην Ανακοίνωση της Λαïκής Συσπείρωσης για την Oil One : Δεν είμαστε όλοι ίδιοι

200

Διάβασα την Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης, αναφορικά με την Oil One. Με όλο το σεβασμό, προς την ιστορική αυτή παράταξη και τον επικεφαλής της, θεωρώ ότι σε ό,τι αναφέρει για το Συνδυασμό μας, διαπράττει μία σειρά σφαλμάτων και παραπληροφορεί τους Δημότες :

  1. Ναι είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Θα παρακαλούσα όμως το συγγραφέα της Ανακοίνωσης, να βρει μία δήλωσή μου υπέρ της συγκεκριμένης εταιρείας και παραπέρα την οποιαδήποτε δική μου εμπλοκή στην εγκατάσταση και την Λειτουργία της Εταιρείας

  2. Λένε ότι για τέσσερα χρόνια δεν βγάλαμε άχνα. Απαντάμε : Το Φεβρουάριο του 2020, αναγκάσαμε τη Δημοτική Αρχή Βρεττάκου, να πει τα τέσσερα ΟΧΙ. ΌΧΙ στην ύπαρξη Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων, δίπλα από τον Οικιστικό Ιστό, ΟΧΙ, στο Νεκροταφείο της Ανάστασης, ΟΧΙ στην επέκταση της COSCO, ΟΧΙ στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Σχιστό

  3. Τρέξαμε για τα 4 ΟΧΙ, καμπάνια διαδικτυακή, με φυλλάδιο και Εξορμήσεις στην πόλη, όχι μία μάλιστα αλλά δεκάδες. Οργανώσαμε μέσα στην πανδημία και πικετοφορία στην περιοχή των Λιπασμάτων τον Μάρτιο του 2021, ενώ προηγήθηκαν το Μάιο και τον Ιούνιο του 2020, εξορμήσεις στις γειτονιές.

  4. Τις θέσεις μας, και τη στάση μας, την ” πληρώνουμε” με αποστασίες, με συμβουλές να στηρίξουμε άλλα Αυτοδιοικητικά Σχήματα, γιατί η φωνή μας ενοχλεί. Αυτό το γνωρίζει και η Λαϊκή Συσπείρωση.

Οφείλουμε όλοι να έχουμε Μέτωπο, απέναντι σε αυτούς που ξεπουλάνε την πόλη. Δεν μπορούμε να έχουμε μέτωπα μεταξύ μας. Εμείς θεωρούμε την Λαϊκή Συσπείρωση, παρά τις διαφωνίες μας, μία δύναμη της προόδου και της Δημοκρατίας. Δεν υπαγορεύουμε σε κανέναν τον τρόπο που θα πολιτευτεί. Τους καλούμε να προβληματιστούνε μήπως η γραμμή των πέντε παρατάξεων δύο πολιτικών, δίνει άλλοθι στη συμβιβασμένη Δημοτική Αρχή Βρεττάκου.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.