Παντελής Καμάς: Η πόλη βρίσκεται στο “και πέντε”, σε ό,τι αφορά την διολίσθηση στο παρελθόν μίας Βιομηχανικής Ζώνης. Μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε ένα πλαίσιο που αφορά σε όσους πιστεύουμε σε μία Αυτοδύναμη Ανάπτυξη της πόλης μας, με όρους βιωσιμότητας

103
mde
Στην πρόσφατη Εκδήλωση για την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδυασμού ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, αναγγείλαμε την διενέργεια ενός Ανοιχτού Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την πόλη μας. Εχθές δώσαμε τον οδικό χάρτη, στην συνέντευξη στο GND RADIO.
Θα απευθυνθούμε σε προσωπικότητες της πόλης, για την συγκρότηση ομάδας Πρωτοβουλίας. Το κείμενο το οποίο θα συνδιαμορφώσουμε με την Ομάδα Πρωτοβουλίας θα έχει ένα σαφές πλαίσιο. Το πλαίσιο αφορά σε όσους πιστεύουμε σε μία Αυτοδύναμη Ανάπτυξη της πόλης μας, με όρους βιωσιμότητας. Προφανώς δεν αφορά όσους πιστεύουν ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, υπηρετεί αυτή τη στρατηγική επιλογή
Η ομάδα Πρωτοβουλίας θα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε επιστήμονες και συλλογικούς φορείς για την συγκρότηση Ανοικτής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.
Στο Ανοικτό Συνέδριο θα επιδιωχθεί εκτός των άλλων η διαμόρφωση ενός εναλλακτικού Σχεδίου Διοίκησης της πόλης μας, και η αναζήτηση σημείων σύγκλησεων. Θέλουμε να διαμορφώσουμε ένα Forum το οποίο θα παρεμβαίνει στη ζωή της πόλης
Είναι προφανές ότι κανείς δεν μπορεί να προδικάσει, ότι όλη αυτή η προσπάθεια εν τέλει θα μεταξελιχθεί σε μία ανοικτή και νέα Δημοτική Κίνηση.

Η πόλη βρίσκεται στο “και πέντε”, σε ό,τι αφορά την διολίσθηση στο παρελθόν μίας Βιομηχανικής Ζώνης. Προσωπικές Αντιπαραθέσεις, από το χθες, δεν είναι δυνατόν, ούτε να προταχθούν, ούτε να αναδειχθούν ως κυρίαρχες. Δεν θα προχωρήσουμε με διαχωρισμούς, ούτε με αποκλεισμούς, όσων θέλουν να εισφέρουν, σε ένα κοινό αγώνα. Ο καθένας, συλλογικά και ατομικά, θα κριθεί στο ” πεδίο ” που ανοίγει η δική μας πρωτοβουλία υπέρβασης.

Εμείς το επιθυμούμε! Το ” ταγκό όμως θέλει δύο”.
Σίγουρα όμως θα βάλει τον πολιτικό διάλογο Μπροστά και θα δώσει στην Κοινωνία ένα μήνυμα ότι υπάρχουν δυνάμεις και πολίτες που δεν έχουν παραιτηθεί.
Ο Συνδυασμός μας ανοίγει μία νέα Σελίδα, και καλεί τον κάθε Προοδευτικό πολίτη να τη γράψουμε μαζί. Εμείς θα προσφέρουμε την υποδομή, την φιλοξενία την τεχνογνωσία και την Έκφραση στο Δημοτικό Συμβούλιο των Συλλογικών Αποφάσεων.
Μαζί αλλάζουμε σελίδα