Παντελής Καμάς: Ο Πρωθυπουργός έδειξε αντανακλαστικά απέναντι σε μια αισθητική, πολιτική και πολιτιστική παρακμή που όλοι ανεχόταν και προσκύναγαν στην πόλη μας.

268
Στη Γερμανία η Διαχείριση των Απορριμμάτων γίνεται από Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων, με ανακύκλωση , οι οποίες μπορεί να βρίσκονται και μέσα στις πόλεις. Ο καθένας επεξεργάζεται τα Απορρίμματά του.
Στην Αττική είχαμε τα Φαραωνικά Σχέδια Δούρου και Πατούλη , τα οποία μετατρέπουν 2 περιοχές Φυλή και Σχιστό σε χωματερές.
Το Φαραωνικό σχέδιο Δούρου που άνοιξε την κερκόπορτα φέρει την υπογραφή όλων των Δημάρχων της περιοχής του Πειραιά και βεβαίως του κυρίου Βρεττάκου.
Εμείς με συνέπεια τα καταγγείλαμε !
Εμείς δεν επιλέξαμε να κρατάμε αγκαζέ τον κύριο Πατούλη και να παρακαλάμε να μας εγκρίνει έργα .
Εμείς δεν κάναμε τα καλά παιδιά στον ” ολετήρα” της Αττικής και το ” πληρώσαμε”. Ασχολήθηκαν με τις μεταγραφές από το Συνδυασμό μας.

 

Ο Πρωθυπουργός έδειξε αντανακλαστικά απέναντι σε μια αισθητική, πολιτική και πολιτιστική παρακμή που όλοι ανεχόταν και προσκύναγαν στην πόλη μας.

Ελπίζω το τέλος του κυρίου Πατούλη να φέρει μια σοβαρή λύση στο θέμα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων στην Αττική, με δικαιοσύνη και ισότητα, με ανακύκλωση και φροντίδα στο Περιβάλλον.
Διαφορετικά, θα καταγγέλουμε και την επόμενη Περιφερειακή Αρχή της Αττικής.