Παντελής Καμάς υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Απέναντι στην πολιτική μικροεκδουλεύσεων του “ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ” επαναλαμβάνουμε την πρόταση μας για την πόλη Παιδείας

105

ΠΟΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής και συντήρησης που αντιμετωπίζουν τα Σχολεία της πόλης μας, άμεσα από την πρώτη στιγμή που θα αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου μας.
Προτεραιότητά μας, να περάσουν τα Σχολεία της πόλης μας, και οι μαθητές τους, στην ψηφιακή εποχή, ενισχυμένοι με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας και εξοπλισμό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ψηφιακής επανάστασης.
Δεσμευόμαστε :
– Στα τρία πρώτα χρόνια της θητείας μας, θα σχηματίσουμε ένα Κεφάλαιο, από Σταθερές πηγές α) Κρατική Χρηματοδότηση, β) μέρος των χρημάτων που διαθέτει η Cosco, στο Δήμο Κερατσινίου Αττικής, ώστε να ανακαινίσουμε το σύνολο των Σχολείων της πόλης. Δεσμευόμαστε ότι το ποσό το οποίο θα διαθέσουμε, σε ετήσια περίοδο, θα είναι τουλάχιστον το διπλάσιο εκείνου που σήμερα διαθέτει η Δημοτική Αρχή.
– Αφού θα έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα συντήρησης των Σχολείων της πόλης μας, θα προχωρήσουμε την τελευταία διετία της θητείας, σταδιακά στην ψηφιακή αναβάθμισή τους.
Τα Σχολεία μας θα είναι πρωτοπόρα στην ψηφιακή εποχή που ανοίγεται Μπροστά μας.