ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΜΑΣ: Προσωπικά για εμένα ο κύκλος ενεργής ενασχόλησης με την πολιτική, με υποψηφιότητα της πρώτης Γραμμής έκλεισε την προηγούμενη Κυριακή. Η παρουσία μου στα Δημοτικά Συμβούλια θα είναι ακόμα πιο μαχητική.

156
Οι υποψήφιοι μου και εγώ δώσαμε έναν αγώνα, για τον οποίον δεν υπήρχε ούτε μία αυταπάτη.
Γνωρίζαμε όταν λάβαμε τη Συλλογική απόφαση της καθόδου, στο τέλος του Ιούλιο όλο το έργο που είχαμε Μπροστά μας.
Αποφασίσαμε να πορευτούμε λέγοντας την αλήθεια για το τι συμβαίνει στην πόλη μας.
Και είπαμε μόνο την αλήθεια.
Θέλω να υπενθυμίσω ότι προς εμάς μόνο μία πρόταση για συνεργασία με θεσμικό τρόπο κατατέθηκε από τον Παναγιώτη Διαλινάκη.
Θέλω να υπενθυμίσω επίσης, ότι δεν θα ήταν δυνατόν να συνεργαστούμε ούτε με τον “ΆΛΛΟ ΔΡΟΜΟ”, με τον οποίο η διαφωνία μας είναι ιδεολογική, πολιτική προγραμματική ούτε με τον κύριο Μύτογλου, για λόγους ευνόητους.
Σε αυτόν τον Αγώνα εκτός από τους πολίτες μας, που συμπαρατάχθηκαν μαζί μας, κρίσιμη υπήρξε η στήριξη των ιστορικών Στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που συντάχθηκαν με την προσπάθειά μας.
Oλοι τους έχουν μία συμβολή στον Αγώνα μας. Ιδιαίτερα όμως τιμητική γιατί ” βγήκαν μπροστά” και συγκρούστηκαν για εμάς, ήταν η υποστήριξη των Τάσο Γκιόκα, Φωτεινής Γκιόκα, Γιώργου Μπογιατζή, Κώστα Πεταβρατζή, και Μαρινοπούλου Βούλα. Η Βούλα η Μαρινοπούλου, όπως και ο Δάσκαλος ο Θεοχάρης ο Διονύσης, έδωσαν μάχη την Κυριακή ακόμα και στο Τραπεζάκι των εκλογών.
Σταθήκαμε Όρθιοι.
Η δική μου ευθύνη, είναι ο χώρος, απαλλαγμένος πλέον, από όσους τον πρόδωσαν με υποψήφιο ή υποψήφια Δήμαρχο, που θα δώσει τη μάχη αυτοδύναμα και Νικηφόρα, να αναμετρηθεί, με μία Δεξιά που έρχεται, με βάση το αποτέλεσμα των χθεσινών Εκλογών.
Προσωπικά για εμένα ο κύκλος ενεργής ενασχόλησης με την πολιτική, με υποψηφιότητα της πρώτης Γραμμής έκλεισε εχθές.
Ο κύκλος όμως της υπεράσπισης των Πολιτών που μάς ψήφισαν, θα συνεχιστεί, η ενημέρωση του Λαού της πόλης την επόμενη πενταετία, θα είναι εντατική όπως ήταν 5 χρόνια τώρα.
Η παρουσία μου στα Δημοτικά Συμβούλια θα είναι ακόμα πιο μαχητική.