Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κερατσινίου Δραπετσώνας “Οι Καρυάτιδες”: Eντυπωσιακή παράσταση λήξης όλων των χορευτικών τμημάτων

270
oznorMB

Mε μία εντυπωσιακή παράσταση λήξης όλων των χορευτικών τμημάτων του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κερατσινίου Δραπετσώνας “Οι Καρυάτιδες”, γιόρτασε μαζί με εκατοντάδες μέλη και φίλους του,  το τέλος της χρονιάς, και την αρχή του καλοκαιριού με μουσική και πολύ χορό.

Οσοι έδωσαν το παρόν στο κατάμεστο θεατράκι της πλατείας Πόντου, μπόρεσαν να απολαύσουν σύγχρονους και παραδοσιακούς χορούς σε ένα πανέμορφο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Εφη Παπαδοπούλου και οι συνεργάτιδές της .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος,                              ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Μύτογλου,

 οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Αλεξίου, Στράτος Δασκαλάκης, Τζένη Διακάκη, Μιλτιάδης Θεόδοτος ,η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του ΔΣ Ματίνα Τσοτσάνη Δριτσάκου, η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Ελένη Δαβγιώτη καθώς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Τάσος Γρυπαίοςκαι Νίκος Χριστοφοράτος.