Σε κλίμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

230

Σε κλίμα μαχητικότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και την κεντρική ομιλία έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας Γιώργος Καλαμαράς.
 Στην ομιλία του τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης απαρτίζεται από γνήσιους αγωνιστές, γνωστούς στην πόλη για την πρωτοπόρα δράση τους, με παρακαταθήκη την αγωνιστική τους στάση μπροστά σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα.
Ανέδειξε την ανάγκη σε αυτές οι εκλογές να κάνει ο λαός τη διαφορά αξιοποιώντας την πείρα του.
Το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” αποτελείται από 46% γυναίκες, έχει ανανεωθεί κατά 41% από το προηγούμενο ενώ μέχρι 36 χρόνων είναι το 32%.
 Ξεκινώντας την ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, στο Λιμάνι του Πειραιά, καθώς και για το έγκλημα στην Καρδίτσα με τους δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους από τις πλημμύρες.
 Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα παραδώσουν στο ΕΚΠ για να αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς.
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Αττική, Χρυσάνθη Αγάθου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Σπετίμ Καραγκιόζη, Ελένη Κορδονέλλη και Γιώργος Αντωνόπουλος