Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 18ου και 24ου Δημ.Σχολ.Κερατσινίου: Ενα σημαντικό έργο στα σχολεία μας ολοκληρώθηκε με πρωτοβουλία και δαπάνη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

84
Αγαπητοί μας Γονείς και Κηδεμόνες.
Κατά καιρούς έχουμε δεχθεί παράπονά σας για την μικροφωνική των σχολείων μας, η οποία λόγω παλαιότητας αλλοίωνε τον ήχο και δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τα παιδιά μας να λένε την πρωινή προσευχή.
Είμαστε λοιπόν στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι άλλο ένα σημαντικό έργο στα σχολεία μας ολοκληρώθηκε επιτυχώς με πρωτοβουλία και δαπάνη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο απαρχαιωμένος ενισχυτής της μικροφωνικής μας αντικαταστάθηκε με νέο, υπερσύγχρονο, ισχυρότερο και με πολλές περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες . Όλες οι παλιές καλωδιώσεις αντικαταστάθηκαν με νέες, άριστης ποιότητας καλωδιώσεις και η εργασία που έγινε είναι απόλυτα επαγγελματική, με όλες τις διαθέσιμες στην αγορά προφυλάξεις, όπως ειδικά ηλεκτρολογικά σπιράλ για την προστασία των καλωδίων από τα καιρικά φαινόμενα, ώστε η μικροφωνική να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση για δεκαετίες.
-Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την επιχείρηση Εμπορίας Αυτοκινήτων “ΤΣΑΚΟΥΤΗΣ” (Γρ. Λαμπράκη 411), που μας χορήγησε το ήμισυ του συνολικού κόστους του έργου, δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και το ενδιαφέρον προς τους Συλλόγους και τα παιδιά των σχολείων μας.
-Ευχαριστούμε θερμά την μητέρα του σχολείου μας Patrichia Mani, η οποία εξαρχής είναι κοντά μας πρόθυμη να βοηθήσει όπου χρειαστεί . Στο συγκεκριμένο έργο μεσολάβησε και μας συνέστησε στην εταιρία Εμπορίας Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτιστικών “e-Φως” (Γρ. Λαμπράκη 396),από την οποία αγοράσαμε τα υλικά που απαιτούνταν σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές. Είναι μεγάλη μας χαρά Γονείς των σχολείων μας να στηρίζουν τους Συλλόγους και να δείχνουν τέτοια προθυμία να συνεισφέρουν καθώς και επιχειρήσεις της περιοχής μας να είναι δίπλα μας όποτε τις χρειαστούμε.
-Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον εξαιρετικό ηλεκτρολόγο της καρδιάς μας και Γονέα των σχολείων μας Marinos Chalaris. Οπως και στην εγκατάσταση των νέων LED προβολέων στο προαύλιο, έτσι και τώρα με ανιδιοτέλεια και επαγγελματισμό , αφιέρωσε αρκετές ώρες για την εγκατάσταση των νέων καλωδιώσεων και έπειτα από τις απαραίτητες δοκιμές και ρυθμίσεις, το αποτέλεσμα κρίθηκε άψογο από όλες τις απόψεις. Άλλος ένας Γονέας-Φίλος του οποίου η συνεισφορά στους Συλλόγους προς όφελος όλων των μαθητών μας είναι ανεκτίμητη.
Να είστε όλοι καλά και καλό Καλοκαίρι.