Το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και η Β ΠΕΙΡΑΙΑ θα έχουν ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ στη Βουλή: Μιχάλης Λιβανός “Είμαι ένας από εσάς και θα είμαι η δική σας φωνή στη ΒΟΥΛΗ”

382

Στιγμές πρωτόγνωρες για το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και τη ΝΔ. Στο ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Κερατσινίου «Αντώνης Σαμαράκης ”  πραγματοποιήθηκε  η συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ στη Β Πειραιά Μιχάλη Λιβανού.

Ο χώρος του θεάτρου αποδείχθηκε μικρός για να χωρέσει τους πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να παραμείνουν γεμάτα τα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα στη Παν. Τσουτάκου και την Μικράς Ασίας. Χρόνια ειχε η πόλη του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  να φιλοξενήσει μια πολιτική ομιλία με ένα τόσο εντυπωσιακό σε μέγεθος, διάθεση και ενθουσιασμό πλήθος πολιτών .

Στην συγκέντωση παρευρέθηκαν υποψήφιοι δήμαρχοι των Δήμων της Β Πειραιά, Αντιπεριφερειάρχες της περιφέρειας Αττικής καθώς και πολλοί αιρετοί της Αυτοδιοίκησης. Εντύπωση προκάλεσε η μαζική παρουσία Προέδρων και μελών ΔΣ Συλλόγων και φορέων του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Ο Μιχάλης Λιβανός αναφέρθηκε με επιχειρήματα και μεστό πολιτικό λόγο στις προγραμματικές προτάσεις της ΝΔ για τα μείζονα θέματα της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας , προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των συγκεντρωμένων.

Αίσθηση δημιούργησε η αναφορά του στην μοναδική ασφαλή επιλογή της αυτοδύναμης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε η Ελλαδα να μην περιέλθει σε κατάσταση περιδίνησης.

Εντύπωση δημιούργησε η αναλυτική περιγραφή των θέσεων και προτάσεων του για τα προβλήματα και τις δυνατότητες  ανάπτυξης της περιοχής.  Ιδιαίτερα το πολιτικό όραμά του για τη δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στην Αγία Βαρβάρα και την ενδυνάμωση του ΕΣΥ, βρήκε την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Μιχάλη Λιβανού στις αξίες με τις γαλουχήθηκε, ζώντας στη πόλη και βιώνοντας τους προβληματατισμούς, τις προσδοκίες και τις ανάγκες της κοινωνίας του Κερατσινίου.  Αξίες ζωής με τις οποίες συμμετείχε αδιάλειπτα και έδωσε τον αγώνα στην ΟΝΝΕΔ, στη ΔΑΠ, στη ΝΟΔΕ Β ΠΕΙΡΑΙΑ της ΝΔ και όπου αλλού του ζήτησε η Παράταξη.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του , ο Μιχάλης Λιβανός ευχαρίστησε  ξεχωριστά τον καθένα από τους παρευρισκομένους για την παρουσία του στην εκδήλωση. Συζητώντας μαζί τους, τόνισε χαρακτηριστικά:” Είμαι ένας από εσάς και θα είμαι η δική σας φωνή στη Βουλή”

 

Αυτό άλλωστε είναι το μήνυμα που απαιτούσε και ζητά το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και η Β ΠΕΙΡΑΙΑ