Το ΠΑΣΟΚ διατρανώνει τη θέση του: Στο Δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στηρίζουμε τον αγωνιστή Παντελή Καμά και τον συνδυασμό του

282

Σε μία εκδήλωση ΕΝΟΤΗΤΑΣ με τη συμμετοχή πολιτικών, αυτοδιοικητικών και κοινωνικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, καταγράφηκε  με τον πλέον ΕΜΦΑΤΙΚΟ τρόπο η ευρύτατη στήριξη του ΟΛΟΥ ΠΑΣΟΚ στον υποψήφιο Δήμαρχο Παντελή Καμά και τον συνδυασμό του.

Η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, εκπροσωπώντας και τον Πρόεδρο του κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά από τη Δραπετσώνα:

“Το ότι το ΠΑΣΟΚ , δεν δίνει υποστηρίξεις σε Δήμους , γιατί σέβεται τις τοπικές κοινωνίες , δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζει τα στελέχη του. Μεταφέρω και την άποψη του Προέδρου μας. Στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα στηρίζουμε τον αγωνιστή της παράταξης Παντελή Καμά και την παράταξή του”

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων:

Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από το ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και τη ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.

Οι Γραμματείς των ΝΕ ΠΑΣΟΚ Α και Β Πειραιά.

Μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ το 2014 Ζαχαρίας Ζούπης.

Το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης του Γιάννη Σγουρού,από το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα.

Εντύπωση προκάλεσε το ΜΗΝΥΜΑ της  καθολικής παρουσίας των Αυτοδιοικητικών του χώρου, καθώς και Στελεχών από το ευρύτερο Αυτοδιοικητικό και πολιτικό φάσμα, ανθρώπων  που διετέλεσαν Πρόεδροι Δημοτικών Συμβουλίων, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι στις Δημοτικές αρχές Δημήτρη Σαράφογλου, Κώστα Χρονόπουλου, Αλέκου Χρυσού και Λουκά Τζανή.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης , ασφαλώς και ήταν η προσφώνηση ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΗΡΙΞΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ εκ μέρους της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ του ΠΑΣΟΚ της πόλης και η αντιφώνηση του Παντελή Καμά για την ΠΑΡΟΥΣΙΑ και την ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του συνδυασμού του ως δύναμη ΑΛΛΑΓΗΣ κόντρα και ενάντια στα φαινόμενα πολιτικής ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ που προσπαθούν να ποδηγετήσουν τον Δήμο και την τοπική κοινωνία.

https://www.facebook.com/kamaspant/videos/692227902472371/