“Φεστιβάλ στη θάλασσα”: Εκθεση ζωγραφικής του Ζαχαρία Δανιηλάκη στον όρμο των Σφαγείων

2

Το “Φεστιβάλ στη θάλασσα”  έχει την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσει στον όρμο των Σφαγείων (πλησίον του θεάτρου) από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου την έκθεση του ζωγράφου ΖΑΧΑΡΙΑ ΔΑΝΙΗΛΑΚΗ

Ο Ζαχαρίας Δανιηλάκης γεννήθηκε στην Γερμανία το 1972.  Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 11 ετών.

Σπούδασε ναυτιλιακά και τα υπηρέτησε με επιτυχία 30 χρόνια. Από μικρή ηλικία κατάλαβε ότι τον γοητεύουν τα χρώματα, οι καμβάδες και αντιλαμβάνεται από νωρίς ότι μπορεί να εκφράζεται μέσα απο τη ζωγραφική. Ξεκινάει μαθήματα στο εργαστήριο του Νίκου Δεσεκόπουλου και αργότερα με μεγαλύτερη επιμονή και αφοσίωση στον Νίκο Πίσσα .

Τολμά την πρώτη του έκθεση νωρίς στο φουαγιέ του θεάτρου “Κάτω από την γέφυρα”  (ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Δαφνη γι αυτή την στήριξη.)

Ασχολείται πολύ και με τον αθλητισμό, χρόνια μαραθωνοδρόμος, σε κάθε πόλη του κόσμου που λαμβάνει μέρος στον μαραθώνιο, αφιερώνει χρόνο για τις γκαλερί και τα μουσεία για να θαυμάζει στην αρχή και αργότερα να μελετά όλους τους μεγάλους ζωγράφους που τόσο αγαπά.

Για πολλά χρόνια καταφέρνει να κρατήσει μια ισορροπία ανάμεσα στο επάγγελμα και το πάθος του, μέχρι να πάρει τη γενναία απόφαση να αφήσει πίσω του τη ναυτιλία και να ασχοληθεί με τη ζωγραφική.

Είναι ένας εμπνευσμένος άνθρωπος, αφοσιωμένος σε ότι κάνει, ταλαντούχος και ακέραιος.

Μετα από δουλειά και σπουδές χρόνων νιώθει έτοιμος να καλέσει τους φίλους του να δουν από κοντά τα έργα του, την δουλειά του, το μεράκι του.

INFO:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20- ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ – ΟΡΜΟΣ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 20.00 – 00.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ