Αρχική Επικαιρότητα Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 θυμάτων έξω από τη Βουλή. Μπαλάκι...

Φοιτητές ξαναγράφουν τα ονόματα των 57 θυμάτων έξω από τη Βουλή. Μπαλάκι μεταξύ Φρουράρχου της Βουλής και του Δήμου Αθηναίων η διαταγή να σβηστούν

285

Φοιτητές που συμμετείχαν στο  πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, γράφουν ξανά έξω από τη  Βουλή, τα ονόματα των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Χθες, ημέρα της επετείου της τραγωδίας των Τεμπών, διαδηλωτές και γονείς παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστήχημα, έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματά τους στο έδαφος μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Λίγες ώρες μετά, συνεργείο της καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων έσβησε  τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, μετά από πρόσκληση του Φρουράρχου της Βουλής, όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος κυρία Μπέη.

Πηγές του Φρουραρχείου της Βουλής, αναφερόμενες  στο σβήσιμο των ονομάτων δηλώνουν πως «ο αξιωματικός υπηρεσίας ενημέρωσε το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου πως υπάρχουν συνθήματα γραμμένα μπροστά από το Μνημείο και σε άλλα σημεία Η τελική απόφαση για τους χώρους εκτός Βουλής δεν είναι ευθύνη του Φρουραρχείου» πετώντας με τη σειρά τους το μπαλάκι στην ευθύνη του Δήμου.