Χρήστος Βρεττάκος – Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας: ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (είτε έχετε εμφανιστεί είτε όχι ακόμη)

196

ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (είτε έχετε εμφανιστεί είτε όχι ακόμη)

H προσπάθειά σας να πείσετε την πόλη ότι είμαι αντιδημοκράτης, σεξιστής, τραμπούκος, διεφθαρμένος, ανίκανος και άλλα παρόμοια, εκτός από το ότι είναι παλιά αποτυχημένη συνταγή, στην καλύτερη περίπτωση για εσάς αν πετύχει, θα οδηγήσει να μην επιλεγώ για δήμαρχος της πόλης.
Το θέμα είναι να πείσετε τους ανθρώπους ότι αξίζει να επιλέξουν εσάς. Για να το κάνετε αυτό πρέπει να μας πείτε τι λέτε εσείς για την πόλη μας. Ανυπομονούμε. Για όσους από τους συμπολίτες μας αντέχουν να ασχολούνται με αυτού του επιπέδου την αντιπαράθεση ευτυχώς, εκτός από τη μονταζιέρα που κυκλοφορεί διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο, υπάρχει ολόκληρη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο youtube. Όσοι αντέξουν μέχρι το τέλος, τους παρακαλώ να μου πουν πόσες φορές με διέκοψαν με χυδαίο τρόπο για να μην πω την άποψή μου, γιατί εγώ έχασα το μέτρημα.
Σπάζοντας τη σιωπή μου για τα ζητήματα αυτά για πρώτη και τελευταία φορά μίλησα για κάποιους από τους άλλους. Δεν θα ασχοληθώ ξανά. Θα συνεχίσω μέχρι τις εκλογές την προσπάθεια μου να πείσω την πόλη γιατί αξίζει να εμπιστευθεί στον Άλλο Δρόμο την αυτοδιοικητική της τύχη.