ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ: ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ “Αλλoυ Δρόμου” ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

672

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση δημοτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, παρουσιάστηκε από το Δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο το ψηφοδέλτιο του  “Αλλoυ Δρόμου

 

 

Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν δηλώνοντας τη στήριξη τους :
Ο επικεφαλής της Ελεύθερης Κίνησης Πολιτών Παναγιώτης Διαλινάκης.
Ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Προοδευτικής Κίνησης ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Γιώργος Τσιρίδης.
Ο πρώην Βουλευτής Β Πειραιά του ΠΑΣΟΚ Κανέλλος Λάλος.
Στελέχη και πρώην υποψήφιοι της κίνησης του Παναγιώτη Διαλινάκη.
Στην ομιλία του ο Χρήστος Βρεττάκος, έκανε εκτεταμένες αναφορές στην επιταγή της συσπείρωσης ευρύτατων κοινωνικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων που αφορούν το Δήμο.
Συσπείρωση που οφείλει και μπορεί να απαντήσει με όραμα σχέδιο και έργο, απέναντι στη μεγάλη πρόκληση της ανάπτυξης των υποδομών και του μοντέλου που θα αντανακλούν “τη πόλη που έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να παραδώσουμε στα παιδιά μας” όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας.
Ο Χρήστος Βρεττάκος αναφέρθηκε στη δημιουργία, την πορεία και τη συμβολή του “Αλλου δρόμου” και έκανε σαφές ότι το μπόλιασμα και η σύνδεση της ζωντανής αυτής συλλογικότητας, με νέες δυνάμεις και προσωπικότητες της πόλης αποτελεί εγγύηση για μια Δημοτική αρχή μάχης, αντίστασης και ανατροπής, εκείνων των σχεδιασμών και συμφερόντων που επιδιώκουν τον έλεγχο και κυρίως την υποταγή του μέλλοντος της, στις επιχειρηματικές και όχι μόνο επιλογές τους.
Εντύπωση προκάλεσε, κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, η έντονη παρουσία εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων, η συμμετοχή προέδρων και μελών ΔΣ πλειάδας συλλόγων, καθώς και η ένταξη σε αυτό πολλών συνδικαλιστών του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα.
Το στίγμα τους στον συνδυασμό, αποτυπώνουν και οι ενεργοί πολίτες και γονείς μέλη του γονεïκού κινήματος στα σχολεία του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

oznorMB

 

mde