Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Προέδρους της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την παραχώρση του ΣΕΦ

20
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, πραγματοποίησαν συνάντηση στο μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για ένα χρονίζον θέμα που ασφαλώς καίει την ομάδα του Πειραιά, αφού παρά τις έως τώρα ευχές και λεκτικές διατυπώσεις καλής θέλησης από στελέχη της κυβέρνησης παραμένει στο σημείο …μηδέν.

Στην συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο τέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες με σαφήνεια η διάθεση να υπάρξει θετική και κυρίως δρομολογημένη χρονικά λύση.

Ασφαλώς και θα υπάρξουν και άλλες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να συζητήσουν τα πάντα γύρω από το θέμα, στην προσπάθεια να προκύψουν επιτέλους απαντήσεις και κυρίως λύσεις σε σχέση με τις μακροχρόνιες εκκρεμότητες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.