Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Πρόκριση με Λουβή

22
Το Κερατσίνι επικράτησε  με 1-0 του αξιόμαχου Παντζιτζιφιακού, χάρις στο γκολ του Λουβή στο 78΄και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά .
Η ομάδα του Κερατσινίου,  ξεκίνησε πιο δυνατά και έχασε καλές ευκαιρίες στο 12′ με σουτ του Λουβή που έφυγε σύριζα άουτ από την εστία του Κουνδουράκη και στο 20′ με σουτ του Κετίκογλου που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Ωστόσο  η γηπεδούχος ομάδα έβγαλε αντίδραση και απείλησε, πρώτα με τον Σύρμο στο 37΄ έδιωξε ο Ασημέλλης και στο 40′ και εν συνεχεία με τον Παπαδούλη στο 44′ όταν με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Κερατσινίου σε πολύ δύσκολη απόκρουση και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε ο τραυματισμός του Λάμπρου Αγγελάκη στη γνάθο.
Στο Β’ ημίχρονο το Κερατσίνι είχε κατοχή, αλλά η μπάλα είτε από τον άξονα, είτε από τα άκρα,δεν έφτανε στην περιοχή.Ομως στο 79 ο Λουβής με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έγραψε το 0-1.
Πάντως το ματς είχε χιτσκοκικό φινάλε μιας στο 89′ ο Πρίφτης έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάει το ματς στην παράταση, όταν  ύστερα απο κόρνερ ο παίκτης των γηπεδούχων έπιασε κεφαλιά και ανάγκασε τον  Ασημέλλη σε μεγάλη απόκρουση ενώ η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι .

 

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ (Διονύσης Παπαδούλης): Κουνδουράκης, Γκερπίνης, Αδαμίδης (46′ Νικολόπουλος Βαγγ.), Ανδρώνης (63′ Αλί), Βολασάκος, Παπαδούλης (84′ Σάββας), Αθανασόπουλος (46′ Πρίφτι), Λουκάς, Σύρμος, Νικολόπουλος Βασ., Κανελόπουλος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Δημήτρης Αρναούτης): Ασημέλης, Αγγελάκης (46′ Σαράκος), Σκορδίλης (68′ Τσάμης), Γρηγοριάδης (72′ Πιτσιρίκος), Βαττής, Ξυλαρδιστός (46′ Μπουρντένης), Κετίκογλου, Σαούλιας, Σπυρόπουλος (46′ Νικολόπουλος), Λουβής, Αυλωνίτης